Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
111

Σε ρυθμούς Καρναβαλιού κινείται ο Ορχομενός. Οι εκδηλώσεις της εβδομάδας

< 2 λεπτά
16.02.15 • 19:30
#Tags:

Σε ρυθμούς Καρναβαλιού κινείται ο Ορχομενός. Οι εκδηλώσεις της εβδομάδας

Πρόσκληση για το μεγαλύτερο Καρναβάλι της Στερεάς Ελλάδας απευθύνει ο Δήμος Ορχομενού προς όλους για το εορταστικό διήμερο του ερχόμενου Σαββατοκύριακου.
prosklisi-Orchomenos (1)Την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου στις 16.00 θα γίνει η μεγάλη παρέλαση των αρμάτων του Ορχομενίτικου Καρναβαλιού 2015 ενώ την Καθαρή Δευτέρα από το πρωί στον λόφο της Δραγατσούλας θα γιορταστούν τα «κούλουμα» με λαγάνες, φασολάδα, κρασί και άλλα νηστίσιμα κεράσματα από τον Δήμο.

Ο Ορχομενός όμως αξίζει να σημειώσουμε ότι κινείται στους ρυθμούς του Καρναβαλιού του και ήδη έχουν αρχίσει οι εκδηλώσεις από διάφορους μαζικούς φορείς της πόλης με τα καθιερωμένα ανοιχτά πάρτι μασκέ αλλά και συνευρέσεις μεταξύ μελών ομάδων.
Το βράδυ του Σαββάτου (21/2) παραμονή της μεγάλης παρέλασης, όλα τα καταστήματα θα διοργανώσουν πάρτι μασκέ ενώ την εκκίνηση δίνει ο Παραδοσιακός Σύλλογος με το πάρτι που διοργανώνει την Παρασκευή 20/2 το βράδυ σε κεντρικό κατάστημα του Ορχομενού.
Το πρωί της ίδιας ημέρας (Σάββατο 21/2) θα γίνει διαγωνισμός πρωτότυπης αμφίεσης (μασκαρέματος) στην κεντρική πλατεία και μάλιστα με δώρα-έπαθλα στους τρεις πρώτους.
Την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου ώρα 16:00 ξεκινάει η παρέλαση των αρμάτων με αφετηρία από την «Εταιρεία» (πέτρινα), διασχίζει τον κεντρικό δρόμο του Ορχομενού και ολοκληρώνεται με το κάψιμο του Καρνάβαλου στην Παναγία περίπου στις 19:00».

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle