Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
150

Σκότωσε ποιμενικό σκύλο στην Αράχωβα

< 2 λεπτά
11.10.15 • 05:04
#Tags:

Σκότωσε ποιμενικό σκύλο στην Αράχωβα

Άλλη μια αποτρόπαιη πράξη με την θανάτωση σκύλο συνέβη στην περιοχή μας. Αυτή τη φορά συνέβη στην Αράχωβα όταν ένας 26χρονος πυροβόλησε με το κυνηγετικό του όπλο και σκότωσε έναν ποιμενικό σκύλο ιδιοκτησίας 49χρονου συγχωριανού του.

Οι αστυνομικοί του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος Αράχωβας, συνέλαβαν τον 26χρονο ο οποίος ποιμενικος σκυλοςκατηγορείται για θανάτωση ζώου και παράβαση του νόμου περί όπλων, κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο, το οποίο ο 26χρονος κατείχε παράνομα και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Θυμίζομε ότι πριν λίγες ημέρες είχε συλληφθεί ένας 40χρονος οοποίος είχε επίσης πυροβολήσει και σκοτώσει έναν αδέσποτο σκύλο.

 Επισημαίνεται ότι ο βασανισμός, η κακοποίηση και η βάναυση μεταχείριση οποιουδήποτε ζώου, αλλά και η αναίτια θανάτωσή του, είναι πράξεις άδικες που διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος, τιμωρούνται δε με φυλάκιση και χρηματική ποινή.

 Η Ελληνική Αστυνομία, στο πλαίσιο της ευαισθησίας και της υποχρέωσης για την εξάλειψη τέτοιων περιστατικών, προτρέπει τους πολίτες να ενημερώνουν τις κατά τόπους Αστυνομικές Αρχές για ανάλογα περιστατικά.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle