Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
367

Σνομπάρισε τον Δήμο Λιβαδειάς ο κ Μεϊμαράκης

< 2 λεπτά
31.08.15 • 10:18
#Tags:

Σνομπάρισε τον Δήμο Λιβαδειάς ο κ Μεϊμαράκης 

Στην πρόσφατη επίσκεψή του στη Βοιωτία ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν επισκέφθηκε τον Δήμο της Λιβαδειάς ενώ αντιθέτως είχε συνάντηση με τους Δημάρχους Θήβας, Αλιάρτου και Ορχομενού. 

Το γεγονός αυτό στηλιτεύει με ανακοίνωσή του ο Δήμος Λιβαδειάς στην οποία καταλήγει: «Η απαξίωση των δημοτών της πρωτεύουσας του Νομού από τον κ. Πρόεδρο δεν συνάδει με τον σεβασμό των θεσμών και των Γιωτα Πούλουαρχών της δημοκρατίας».

 

Η ανακοίνωση

«Σχετικά με την επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη την Παρασκευή 28 Αυγούστου στο Νομό Βοιωτίας, ενημερώνουμε τους δημότες του Δήμου Λεβαδέων ότι ο κ. Μεϊμαράκης επισκέφθηκε τους Δήμους Θηβαίων , Αλιάρτου και Ορχομενού καθώς και το επιμελητήριο Βοιωτίας , παρακάμπτοντας τον Δήμο Λεβαδέων .

Εκπλαγήκαμε που δεν είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα προβλήματα της Αυτοδιοίκησης και τα συγκεκριμένα προβλήματα του Δήμου.

Η απαξίωση των δημοτών της πρωτεύουσας του Νομού από τον κ. Πρόεδρο δεν συνάδει με τον σεβασμό των θεσμών και των αρχών της δημοκρατίας».

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle