Asopichos Logo
18-04-2024
Asopichos Logo
101

ΣΟΚ σε κηδεία στη Βοιωτία. Μπέρδεψαν τα φέρετρα!

< 1 λεπτό
17.01.18 • 12:48
#Tags:

Αναστάτωση προκλήθηκε στους συγγενείς ηλικιωμένης γυναίκας που έφυγε από τη ζωή, όταν δύο ώρες πριν την τέλεση της κηδείας διαπίστωσαν, ότι στο φέρετρο που μεταφέρθηκε στη 1.00 το μεσημέρι στον ΙΝ του χωριού όπου και είχε προγραμματιστεί η νεκρώσιμος ακολουθία για τις 3.00 το απόγευμα, υπήρχε η σωρός άλλης ηλικιωμένης γυναίκας από την Άμφισσα.

Οι δύο γυναίκες νοσηλεύονταν και κατέληξαν στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς και προφανώς ένα λάθος ή του νοσοκομείου ή των γραφείων τελετών που ενεπλάκησαν στις κηδείες των δύο ηλικιωμένων, έφερε την προσωρινή ευτυχώς αναστάτωση.

Οι υπεύθυνοι του γραφείου τελετών της κηδείας στο χωριό της Βοιωτίας (του Καλλικρατικού Δήμου Ορχομενού) επέστρεψαν έγκαιρα τη σωρό της ηλικιωμένης από την Άμφισσα στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς και παρέλαβαν τη σωστή, για να τελεστεί τελικά το μυστήριο.

Πληροφορίες που έρχονται από το νοσοκομείο αναφέρουν, ότι αν ένα γραφείο τελετών είχε αναλάβει και τις δύο κηδείες τότε -ίσως- έχει και την ευθύνη για το λάθος. Αν διαφορετικά γραφεία τελετών ανέλαβαν τις δύο κηδείες τότε -ίσως- το λάθος βαρύνει το νοσοκομείο.

ΠΗΓΗ tvstar

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle