Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
246

Σπανός: 1.000 πρόσφυγες θα φιλοξενήσει η Στερεά

< 1 λεπτό
30.09.19 • 20:08
#Tags:

Συνεδρίασε τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου το πρώτο τακτικό Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας με πάνω από 40 θέματα στην ημερήσια διάταξη.
Κυρίαρχο θέμα ήταν το προσφυγικό για το οποίο ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός να δηλώνει ότι η Στερεά θα φιλοξενήσει 1.000 περίπου πρόσφυγες όπως άλλωστε και κάθε άλλη Περιφέρεια.
Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε από το επίσημο Υπουργείο ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, γύρω στα 1.000 νέα άτομα πρόσφυγες – οικογένειες, όμως χωρίς τη δημιουργία νέων hot spot αλλά σε ξενοδοχεία ή σπίτια.  Τις τελευταίες ημέρες εξάλλου έχουν επισκεφτεί αρμόδιοι και επεξεργάζονται την αξιοποίησή τους διάφορους χώρους όπως το ξενοδοχείο ΞΕΝΙΑ στα Λουτρά Υπάτης και άλλα εγκαταλελειμμένα στην γύρω περιοχή.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle