Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
107

Σπείρα ναρκωτικών συνελήφθη στη Φθιώτιδα – Εκρυβαν σε βαρέλια χασίς και όπλα

< 1 λεπτό
03.08.19 • 10:06
#Tags:

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας έγινε χθες το πρωί σε Φθιώτιδα, Φωκίδα και άλλες περιοχές ταυτόχρονα, για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που καλλιεργούσε και διακινούσε ναρκωτικά.

Αρχικά οι αστυνομικοί συνέλαβαν στο χωριό Αθανάσιος Διάκος της Φωκίδας δυο Αλβανούς και "ξήλωσαν" χασισοφυτεία με περισσότερα από 150 δενδρύλλια κάνναβης.

c5e6c6c949eaecdeb5b247ae2408c269 L

Ταυτόχρονα έγιναν έφοδοι σε σπίτια στη Λαμία και στην ευρύτερη περιοχή των Καμένων Βούρλων (Καινούργιο και Ρεγγίνι) όπου βρέθηκαν ναρκωτικά και όπλα.

Μάλιστα σε μια περίπτωση βρέθηκε κρυμμένο ένα βαρέλι γεμάτο με χασίς, ενώ κατασχέθηκαν ναρκωτικά και όπλα.

Στο αστυνομικό μέγαρο της Φθιώτιδας έγιναν πολλές προσαγωγές. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν συλληφθεί τουλάχιστον 7 άτομα, Έλληνες και αλλοδαποί, εκ των οποίων κάποιοι είναι Λαμιώτες.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle