Asopichos Logo
26-04-2024
Asopichos Logo
190

Σπ Γκουλής: Η ΑΕΟ είναι για άλλη κατηγορία

< 4 λεπτά
06.12.15 • 13:04
#Tags:

Σπ Γκουλής: Η ΑΕΟ είναι για άλλη κατηγορία

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση η ΑΕ Ορχομενού επικράτησε στον Αλίαρτο του τοπικού Παναλίαρτου με 3-2 φτάνοντας σε καλά αγωνιστικά επίπεδα και κατά διαστήματα παίζοντας ποδόσφαιρο πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Βρέθηκε να χάνει στο 10΄ με 1-0 με ένα ανύπαρκτο πέναλτι και έχοντας παράπονα από την διαιτησία και συγκεκριμένα από τον ένα επόπτη, πίεσε στη συνέχεια και κατάφερε να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Βελέτζα μετά από καραμπόλα και χτυπώντας η μπάλα σε αντίπαλο κατέληξε στα δίχτυα.

Λίγο πριν το ημίχρονο ο Κοντελές έγραψε το 1-2 ενώ πέναλτι (πιάσιμο μπάλας με τα χέρια στην Σπύρος Γκουλήςπεριοχή από αμυντικό) και στο 70΄ο Μουστής τριπλασίασε τα γκολ της ΑΕΟ γράφοντας το 1-3. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν περίπου στο 93΄ μετά από λανθασμένη επιστροφή με κεφαλιά στον τερματοφύλακα και κλέψιμο από αντίπαλο που έγραψε το τελικό 3-2.

Η αποστολή του Ορχομενού ευχαρίστησε για την φιλοξενία την ομάδα του Αλιάρτου που ήταν άψογη.

Με τη νίκης αυτή η ομάδα του Ορχομενού παραμένει στην 5η θέση με 17 βαθμούς ενώ την επόμενη Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στο γήπεδό του, 15.00, αντιμετωπίζει τον 7ο στη Βαθμολογία με 11 βαθμούς Πανγεωργικό.

Ο προπονητής της ΑΕ Ορχομενού μια μίνι συνέντευξη είπε για τον αγώνα και την πορεία της ομάδας.

«Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη για ψυχολογικού κυρίως λόγους. Η πραγματική θέση και ο στόχος της ΑΕ Ορχομενού είναι πάντα για πολύ ψηλότερα».
Έτσι εκφράστηκε ο τεχνικός της ΑΕΟ Σπύρος Γκουλής μετά τη νίκη με 3-2 εκτός έδρας της ιστορικής ΑΕΟ με τον Παναλίαρτο και συνέχισε:
«Για το συγκεκριμένο αγώνα έμεινα ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την αμυντική μας απόδοση και αφού θωρακίσαμε την περιοχή μας καταφέραμε αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο να είμαστε εξίσου καλοί και επιθετικά.

Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών μου, σταδιακά βρίσκουμε το ρυθμό μας και πιστεύω ότι η συνέχεια θα έχει αντίστοιχες επιτυχίες.

Η ΑΕΟ έχει βαρύ όνομα και πλούσια ιστορία και πρέπει πάντα να πρωταγωνιστεί. Η θέση στην οποία βρίσκεται την αδικεί. Θα πρέπει να είναι πολύ ψηλότερα η κατηγορία στην οποία ΑΕΟβρίσκεται την αδικεί κατάφορα. Η μοίρα του Ορχομενού είναι να πρωταγωνιστεί και αυτό ακριβώς κάνουμε, πρωταθλητισμό. Είναι θέμα χρόνου να βρεθούμε ψηλότερα. Σιγά-σιγά η ομάδα ξεδιπλώνει τις αρετές της».

Πως είναι το κλίμα στην ομάδα;
Είναι άριστο και χτίζουμε αυτή τη νοοτροπία που αρμόζει στην ιστορία της, το οικογενειακό κλίμα. Στηριζόμαστε στην ομαδικότητα και επικρατεί ηρεμία και αισιοδοξία για τη συνέχεια.

Διοίκηση, ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία και φίλαθλοι είμαστε μια οικογένεια. Αυτό το κλίμα μας εξασφαλίζει την καλή συνέχεια.

Το ΔΣ και ο πρόεδρος με τις εμπειρίες που έχει σαν παλιός ποδοσφαιριστής γνωρίζει τι πρέπει να κάνει και έχει μεγάλη συμβολή στο κλίμα και την πορεία της ομάδας.

Έμψυχο δυναμικό υπάρχει;
Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα ρόστερ από 25 παίχτες που έρχονται στις προπονήσεις και αισιοδοξούν για μια θέση στην ομάδα. Αυτά τα παιδιά παίζουν για τη φανέλα, για την ιστορία της ομάδας και είναι Ορχομένιοι.

Για τη νίκη με τον Παναλίαρτο τι έχετε να μας πείτε;
«Όπου παίζουμε είναι ντέρμπι. Όλοι θέλουν να κερδίσουν αυτή την ιστορική ομάδα. Σε αυτό το ματς κερδίσαμε με 3-2 αλλά έχουμε παράπονα όχι από το σύνολο της διαιτησίας, αλλά από συγκεκριμένο επόπτη στο συγκεκριμένο ματς. Δεν θέλω να μιλάω για τη διαιτησία αλλά για την ομάδα μου, όμως κάποιες φορές μας αναγκάζουν.

Ο Παναλίαρτος αποδείχτηκε δύσκολος αντίπαλος και δεν είναι τυχαίο που είναι σε αυτή τη θέση, δεν αρμόζει και σε αυτή την ομάδα όπως και στην ΑΕΟ να είναι σε αυτή την κατηγορία.

Έχουμε πληροφορίες για την απόχτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα σας ενισχύσει τη νέα χρονιά.
Ναι είναι ένας έμπειρος επιθετικός με περγαμηνές από την Δ εθνική. Ο Γιώργος Μάνεσης είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και είναι τιμή μας να τον έχουμε στην ομάδα. Είναι ακέραιος χαρακτήρας και ταιριάζει στο κλίμα της ομάδας. Έχει κι αυτός ομαδικό πνεύμα στον τρόπο του παιχνιδιού του. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει.

Την Κυριακή αντιμετωπίζεται στον Πανγεωργικό, πως βλέπεται αυτό το ματς;
Για μας κάθε παιχνίδι είναι ντέρμπι, έτσι θα αντιμετωπίσουμε και αυτό. Ανεξάρτητα αν παίζουμε στην έδρα μας ή εκτός. Η νίκη είναι μονόδρομος και έτσι βλέπουμε όλα τα παιχνίδια.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle