Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
84

Στάση εργασίας οι εργαομενοι ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς

< 2 λεπτά
12.01.18 • 06:52
#Tags:

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Επαρχίας Λιβαδειάς συμμετέχει στις κινητοποιήσεις της ΔΕΥΤΕΡΑΣ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018, ημέρα ψήφισης ενός ακόμα επαίσχυντου μνημονιακού νομοσχεδίου από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Στα πλαίσια αυτά , όπως είναι αυτονόητο , συμμετέχει και στην στάση εργασίας που έχει προκηρύξει η ΠΟΕ – ΟΤΑ από τις 11:00 το πρωί έως τη λήξη του ωραρίου.
Με το νομοσχέδιο αυτό, χτυπιέται το κατακτημένο με αγώνες και αίμα των εργαζομένων δικαίωμα της απεργίας , ξεκινώντας από τα «κύτταρα» του συνδικαλιστικού κινήματος, που είναι τα πρωτοβάθμια σωματεία, επεκτείνονται οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και για χρέη προς το Δημόσιο, περιορίζονται και περικόπτονται οικογενειακά και προνοιακά επιδόματα,  εισάγονται μια σειρά αντεργατικών ρυθμίσεων στο χώρο της εκπαίδευσης, της υγείας κτλ., επιταχύνονται οι ιδιωτικοποιήσεις, ενώ προωθούνται και νέες.
Συναδέλφισσες – οι για άλλη μια φορά καλούμαστε η εργατική τάξη και ο ελληνικός λαός να αντιδράσουμε. Άμεσα, μαζικά και απεργιακά πρέπει για μια ακόμη φορά να ορθώσουμε το ανάστημά μας στην νέα αντεργατική και αντιλαϊκή επίθεση της κυβέρνησης και των δανειστών.
Ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς έχει δείξει στην πράξη ότι δεν φοβάται τον αγώνα. Συνάδελφοι – ισσες δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα και σε κανένα. Έχουμε όμως χρέος απέναντι στους εαυτούς μας , στα παιδιά μας , στις επόμενες γενιές , στην κοινωνία ολόκληρη ,να αγωνιστούμε μαζικά και ενωτικά για μία ακόμη φορά στην πρώτη γραμμή ,  απέναντι στις ανθρωποκτόνες νεοφιλελεύθερες μνημονιακές πολιτικές που καταδυναστεύουν τη ζωή μας.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle