Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
87

Στα...απόκρυφα έκρυβε την ηρωίνη

< 1 λεπτό
21.11.18 • 17:49
#Tags:

Εάν έχετε δει πολλές ταινίες μπορείτε να φανταστείτε που είχε κρύψει την ηρωίνη!

Προσπάθησε να "εξαφανίσει" τα σακουλάκια με την ηρωίνη, αλλά τελικά αναγκάστηκε να τα "παραδώσει".

Ο λόγος για έναν 44χρονο για τον οποίο οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας είχαν πληροφορίες ότι έσπρωχνε ηρωίνη στην ευρύτερη περιοχή της βόρειας Εύβοιας.

 

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν χθες το μεσημέρι στη Χαλκίδα και τον συνέλαβαν.

Αρχικά στον έλεγχο που έγινε βρέθηκε πάνω του μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε ποσότητα ηρωίνης, μεικτού βάρους (1) γραμμαρίου και όπως ήταν φυσικό υποστήριξε ότι ήταν για δική του χρήση.

Οι αστυνομικοί όμως δεν τον πίστεψαν και τον οδήγησαν στα γραφεία της Ασφάλειας. Εκεί ακολούθησε νέος "εξονυχιστικός" έλεγχος με αποτέλεσμα να διαπιστωθεί ότι ο 44χρονος είχε κρύψει στον πρωκτό του κάποια σακουλάκια ηρωίνης.

Τελικά αναγκάστηκε να τα παραδώσει αφοδεύοντας, με τους "τυχερούς" αστυνομικούς, να βρίσκουν τέσσερις ακόμη 4 συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα ηρωίνης, συνολικού μεικτού βάρους 28 γραμμαρίων.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle