Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
89

Στα Οικοτροφεία και τα Ειδικά Σχολεία της Λιβαδειάς τα έσοδα από τη συναυλία της Νέγκα

< 1 λεπτό
30.08.17 • 08:37
#Tags:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία της Γιώτας Νέγκα, στην έναρξη των εκδηλώσεων “Τροφώνια 2017”.

Σε ένα κατάμεστο από κόσμο θέατρο, η καλλιτέχνης έκανε ένα πρόγραμμα που άφησε μία αίσθηση τόσο ζεστή, όσο μια αξέχαστη βραδιά με φίλους, από εκείνες που θυμάσαι για καιρό μετά. Με στιβαρή και ουσιαστική ερμηνεία, η αγαπημένη ερμηνεύτρια μας ταξίδεψε στο παρελθόν, το παρόν αλλά και το μέλλον της έντεχνης και λαϊκής ελληνικής μουσικής.

Η είσοδος με απόφαση της Δημοτικής Αρχής είχε οριστεί στα 3 €, έτσι ώστε να μπορέσουν όλοι ανεξαιρέτως, να παρακολουθήσουν τη πρώτη συναυλία της δημοφιλούς καλλιτέχνιδος, στη Λιβαδειά.

Τα έσοδα από τα εισιτήρια, όπως είναι καταγεγραμμένο και στην σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος θα τα διαθέσει στα Οικοτροφεία και τα Ειδικά Σχολεία του Δήμου Λεβαδέων, ενισχύοντας την προσπάθεια που καταβάλλουν για παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών σε όλους τους συμπολίτες μας, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle