Asopichos Logo
20-04-2024
Asopichos Logo
133

|

Στα χνάρια των Μινυών. 2ος Περίπατος 23 Απριλίου

< 4 λεπτά
31.03.17 • 08:17
#Tags:

Η αρχή έγινε με απόλυτη επιτυχία στις 20 Νοεμβρίου όταν υλοποιήθηκε ο 1ος περίπατος με την επωνυμία «Στα χνάρια των Μινυών» με προορισμό το Κάστρο του Ορχομενού.

Μια πρωτόγνωρη μέρα για τον Ορχομενό, μια μεγάλη χαρούμενη παρέα 300 περίπου ατόμων ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ιστοσελίδας www.asopichhos.gr και ανέβηκαν στην κορυφή του όρος Ακόντιο όπου και το Μακεδονικό Κάστρο.

Κυρίαρχο σημείο τα χαμόγελα, η ικανοποίηση της κατάκτησης του στόχου και η υπόσχεση να ξανακάνουμε τον περίπατο σε άλλες διαδρομές!

Αυτή λοιπόν η υπόσχεση υλοποιείται με τον 2ο περίπατο ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή του Θωμά 23 Απριλίου.

%cf%86%cf%85%cf%83%ce%b7-2-2%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%af%cf%80%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%82

Η συγκέντρωση (08:45) θα γίνει στον Αη Γιάννη και η διαδρομή (εκκίνηση 09:00) θα ακολουθήσει το δρόμο Νεφέλης στις ρίζες του βουνού Ακοντίου προς Προσήλιο και Ρωμαίικο.

Στη συνέχεια στο περνάμε από τη γέφυρα του Ρωμαίικου στον Κηφισό και συνεχίζουμε πλάι στην όχθη του ποταμού μέχρι τη γέφυρα του Αγίου Ανδρέα. Περνάμε την παλιά γέφυρα, διασχίζουμε τον Αγιο Ανδρέα προς Αγ Σπυρίδωνο και στην διασταύρωση συνεχίζουμε βόρεια προς Ορχομενό. Στη διασταύρωση με τον δρόμο Ορχομενού-Λιβαδειάς, περνάμε κάθετα τον δρόμο και συνεχίζουμε στο αριστερό μέρος του παράδρομου. Μπαίνουμε στον Ορχομενό περνάμε τα «Πέτρινα» και συνεχίζουμε ευθεία μέχρι τον Αη Γιάννη όπου και ο τερματισμός
2%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%af%cf%80%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%82-%ce%b1

ΕΚΚΛΗΣΗ στου Συλλόγους του Ορχομενού

Παρακαλούνται οι Σύλλογοι να αγκαλιάσουν και ενημερώσουν τα μέλη τους γι αυτή την δραστηριότητα και να συμμετάσχουν.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους ΔΩΡΕΑΝ στο email asopichos@gmail.com ή με μήνυμα στο facebook του asopichos

Παρακαλούμε επίσης αν μεταξύ των περιπατητών μετέχουν και Γιατροί να το δηλώσουν στο email ή στο FB  

Η διαδρομή 

Η διαδρομή είναι εύκολη, ισόπεδη σε ασφαλτοστρωμένους δρόμους κατά το μεγαλύτερο μέρος και χωματόδρομος ένα μικρότερο κομμάτι. Συνολικό μήκος περίπου 8χλμ. στην οποία διάφορα είδη της πανίδας και χλωρίδας της περιοχής μας ενώ η παραποτάμια διαδρομή έχει πλούσια βλάστηση και τα τρεχούμενα νερά χαρίζουν όμορφες εικόνες και ψυχική ευφορία.

%cf%86%cf%85%cf%83%ce%b7-2%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%80%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%82

Υπέρβαση

Ελάχιστες είναι οι απαιτήσεις για τον περίπατο της 23η Απριλίου που αποτελεί άσκηση ήπιας μορφής.
Παρακαλούνται όμως οι φίλοι που θα θελήσουν να συμμετάσχουν αν αντιμετωπίζουν θέματα υγείας να συμβουλευτούν οπωσδήποτε το γιατρό τους ενώ η συμμετοχή τους γίνεται με προσωπική τους ευθύνη.

Οπλιστείτε λοιπόν με διάθεση, σηκωθείτε από τον καναπέ, φορέστε το χαμόγελό σας και ελάτε μαζί μας στις 23 Απριλίου Κυριακή του Θωμά να περπατήσουμε «στα χνάρια των Μινυών» και να απολαύσουμε την φύση ενώ ταυτόχρονα γυμναζόμαστε.

%cf%86%cf%85%cf%83%ce%b7-1-2%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%af%cf%80%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%82

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle