Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
215

Στα χνάρια των Μινυών. 6ος Περίπατος, στον Πύργο "Πελιτέο"

< 3 λεπτά
16.04.18 • 20:18
#Tags:

Συνεχίζονται οι περιπατητικές εξορμήσεις που καθιέρωσε από το 2016 η ιστοσελίδα www.asopichos.gr

Την Πρωταπριλιά πραγματοποιήθηκε ο 5ος στη σειρά και πρώτος για το 2018 περίπατος στην ακρόπολη του Ορχομενού.

Την Κυριακή 22 Απριλίου ο 6ος περίπατος "στα χνάρια των Μινυών" έχει προορισμό τον πύργο Τζιοβάννι Πελιτέο ο οποίος βρίσκεται στην κοινότητα Πύργος και ο οποίος πήρε το ονομά του από τον πύργο που βρίσκεται εκεί.

Η συνολική απόσταση με επιστροφή είναι 10χλμ, ισόπεδη, ασφαλτοστρωμένη χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

Η συγκέντρωση θα γίνει στις 08:30 στο συνοικισμό Αγιοι Θεόδωροι, μπροστά στον ομόνυμο ναό που βρίσκεται στο δρόμο που συνδέει τον Ορχομενό με τον Πύργο και η εκκίνηση στις 08:45.

Οι καιρικές συνθήκες, σύμφωνα με την πρόβλεψη, θα είναι καλός με ηλιοφάνεια και την μέγιστη θερμοακρασία να φτάνει τους 22 βαθμούς

Θα βαδίσουμε στην οδό που συνδέει τον Ορχομενό με τον Πύργο και θα απολαύσουμε τη φύση που αυτή την εποχή οργιάζει δίνοντας χρώματα κι αρώματα αξεπέραστης ομορφιάς ενώ από τον λόφο που βρίσκεται ο πύργος θα θαυμάσουμε την υπέροχη θέα της Κωπαΐδας από άλλη οπτική γωνιά.

Πύργος Πύργου

Όμορφες στιγμές θα ζήσουμε και πάλι, συνδυάζοντας την άσκηση με την γνωριμία του τόπου μας. Θα κυριαρχήσει, η καλή διάθεση, τα χαμόγελα και η ικανοποίηση της κατάκτησης του στόχου μας με επίκεντρο πάντα την επικοινωνία μας και τη γνωριμία μας με νέα πρόσωπα που έρχονται στην... παρέα μας.

Μετά την επίσκεψή μας στον πύργο Πελιτέο, θα καταλύσουμε (όσοι θέλουν) σε γραφικό μαγαζάκι του χωριού όπου θα απολαύσυουμε τον καφέ μας ή το αναψυμτικό μας.

Παπούτσια περιπάτου, φόρμες, νερό, μπαστούνια, καπέλο και φωτογραφικές μηχανές είναι ο… υλικός εξοπλισμός μας ενώ ας ετοιμαστούμε ψυχικά και οπλισμένοι με διάθεση να πετύχουμε το στόχο μας που δεν είναι άλλος από άσκηση, αλλαγή στάσης ζωής, ψυχαγωγία και γνωριμία με τον τόπο μας.

Αλλες λεπτομέρειες γύρω από τον 6ο περίπατο θα ανακοινώνονται από την ιστοσελίδα του www.asopichos.gr όπου μπορείτε να δηλώνεται τη συμμετοχή σας – δωρεάν – στο e-mail της ιστοσελίδας asopichos@gmail.com συμπληρώνοντας την …

Δήλωση συμμετοχής 6ος

ή στέλνοντας μήνυμα στο FB του asopichos

#στα_χνάρια_των_Μινυών

5ος περίπατος στα χνάρια των Μινυών

4ος περίπατος στα χνάρια των Μινυών

3ος περίπατος στα χνάρια των Μινυών 

1ος περίπατος στα χνάρια των Μινυών

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle