Asopichos Logo
16-04-2024
Asopichos Logo
134

Στερεολλαδίτες αγωνίζονται με την Εθνική Στίβου

< 2 λεπτά
05.08.15 • 08:24
#Tags:

Στερεολλαδίτες αγωνίζονται με την Εθνική Στίβου

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Χρ Χριστόπουλος ΑΚΟ Λιβαδειάς

Τέσσερις Στερεολλαδίτες αθλητές θα μας εκπροσωπήσουν και φορέσουν τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος συμμετέχοντας  με την εθνική ομάδα στίβου στην Διεθνή συνάντηση που γίνεται σήμερα και αύριο (Τετάρτη-Πέμπτη 5-6/8) στη Λάρισα.

Πρόκειται για τους  Βασίλη Βλάχο του Πίνδαρου Θήβας που θα αγωνιστεί στα 200μ, δύο αθλητές του ΑΚΟ Λιβαδειάς τον Κώστα Ευταξία στα 400μ και τον Χρήστο Χριστόπουλο στα 3.000μ. και τον Μάριο Αναγνώστου  της Αναγέννησης Λαμίας στα 800μ. Δυστυχώς στην ομάδα δεν συμπεριλήφθητε καμία αθλήτρια από την περιοχή μας.

Η διεθνής αυτή συνάντηση γίνεται για 28η χρονιά μεταξύ των Εθνικών Ομάδων Ελλάδας και Κύπρου στις κατηγορίες παίδων και κορασίδων (-18 ετών) η οποία ξεκίνησε το 1987.

Από κάθε χώρα παίρνουν μέρος σε κάθε αγώνισμα δύο αθλητές/αθλήτριες και τηρείται ατομική και ομαδική βαθμολογία.

 Ευχόμαστε στους αθλητές μας καλή επιτυχία.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle