Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
170

Στην εθνική ομάδα στίβου η Πέτσα του ΑΚΟΛ

< 2 λεπτά
29.06.18 • 11:42
#Tags:

Συγκροτήθηκε από τον ΣΕΓΑΣ η εθνική ομάδα στίβου, με την Κατιάνα Πέτσα του ΑΚΟΛ στη σύνθεσή της, η οποία θα αγωνιστεί στη συνάντηση με την Κύπρο στη Λευκωσία την Τρίτη 24 και την Τετάρτη 25 Ιουλίου.

Η πολύ καλή παρουσία της πρωταθλήτριας στα 400μ, τόσο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας της όσο και στη μεγαλύτερη κατηγορία των νεανίδων, ανταμείφθηκε με την κλήση της στην εθνική ομάδα.

Να θυμίσουμε ότι η Πέτσα κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στα 400μ κορασίδων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Κατερίνη και αργυρό στην ίδια απόσταση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων στα τρίκαλα ενώ αγωνίστηκε και με την ομάδα  4χ400μ. όπου κατέκτησε την 5η θέση στο πρωτάθλημα των κορασίδων μαζί με τις Φρυγανιώτη, Ρούλια, και Σκαπέτη.

Η Πέτσα είχε κληθεί και το 2017 στην εθνική ομάδα για την ίδια συνάντηση η οποία είχε γίνει στη Σπάρτη 2-3 Αυγούστου και είχε πάρει τη δεύτερη θέση με 58.84 ενώ η φέτος είναι βελτιωμένη και έχει επίδοση 57.06 την οποία πέτυχε στο πρωτάθλημα της Κατερίνης. Με την επίδοση αυτή η Πέτσα φιγουράρει στην πρώτη 20αδα του μικτού πίνακα επιδόσεων 2018 έως σήμερα στον οποίο μετέχουν αθλήτριες της κατηγορίας γυναικών, νέων, νεανίδων και κορασίδων στην οποία ανήκει η Πέτσα.

Να σημειώσουμε ότι η συγκρότηση της ομάδας έγινε με βάση τα αποτελέσματα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Π – Κ, και δεν συμπεριλήφθηκαν οι αθλητές –τριες  που συμμετείχαν στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη καθώς και αυτοί που θα συμμετέχουν στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα  στο Γκιόρ της Ουγγαρίας στις 5-8/7/2018.

Η ομάδα θα αναχωρήσει στις 23/7 με πτήση από Θεσσαλονίκη (25  άτομα), και με δύο πτήσεις από Αθήνα την ίδια μέρα. Η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί με τον ίδιο τρόπο στις 26/7.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle