Asopichos Logo
23-04-2024
Asopichos Logo
92

Στην εφορία οι οφειλές για την Κωπαίδα

< 1 λεπτό
29.03.16 • 11:53
#Tags:

Το είπαν και το έπραξαν. Μπακογιάννης και Παπαθωμά στέλνουν τους αγρότες για  οφειλές αρδευτικών τελών στη ΔΟΥ. Αν δεν πληρώσουν δεν θα μπορούν να ποτίσουν τα χωράφια τους και δεν θα μπορέσουν να κάνουν δήλωση ΟΣΔΕ.

Με σημερινή ανακοίνωση γίνεται γνωστό οτι η  καθυστέρηση πληρωμών αρδευτικών Μπακογιάννης Παπαθωμάτελών Κωπαίδας έτους 2015 , ο Περιφερειάρχης  Στερεάς Ελλάδας, κ. Μπακογιάννης Κωνσταντίνος, και η Αντιπεριφερειάρχης Π. Ε. Β,. κα Παπαθωμά Φανή, απέστειλαν στο Δημόσιο Ταμείο σε πρώτη φάση για βεβαίωση και είσπραξη τις  οφειλές των μεγάλων καλλιεργητών , σύμφωνα με τις διατάξεις περί Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων.

Παράλληλα να τονίσουμε ότι κρίνεται απαραίτητη η τακτοποίηση των οφειλών , διαφορετικά δεν θα μπορούν οι αγρότες να εφοδιασθούν με βεβαίωση χρήσης νερού , η οποία είναι απαραίτητη για την συμπλήρωση δηλώσεων ΟΣΔΕ έτους 2016.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle