Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
98

Στην πανελλήνια συνάντηση εθελοντών οι Levadistas

< 1 λεπτό
27.10.16 • 09:50
#Tags:

Με πρωτοβουλία του Lets do it Greece στις 22-23 Οκτωβρίου,πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα συνάντηση εθελοντικών ομάδων από όλη την Ελλάδα,την Κύπρο και την Εσθονία (από όπου και ξεκίνησε αυτή η εθελοντική δράση),εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και όλων των βαθμίδων της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Την πρώτη μέρα έγινε ανταλλαγή σε εμπειρίες,ιδέες,δράσεις και ορίστηκε το πλάνο και το σχέδιο δράσης για το επόμενο διάστημα.

Την δεύτερη μέρα πραγματοποιήθηκε περίπατος στον εθνικό δρυμό της Πάρνηθας όπου εθελοντές δασοπυροσβέστες έδωσαν πολύτιμες συμβουλές για την προστασία του δάσους και την σωστή αναδάσωση του. Στη συνέχεια έγινε επίσκεψη στο κέντρο διάσωσης θαλλασίων χελωνών ¨ΑΡΧΕΛΩΝ¨ που στεγάζεται στη Γλυφάδα.

"Η χαρά και τα συναισθήματα μας είναι απερίγραπτα για το πόσο θετική ενέργεια και διάθεση μπορείς να πάρεις από ανθρώπους όλων των ηλικιών.Όλοι μας μπορούμε να γίνουμε η αλλαγή που τόσο χρειαζόμαστε" δηλώνουν τα μέλη των levadistas που πήραν μέρος στην συνάντηση.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle