Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
101

Στην τελική ευθεία για τον 5ο Τροφώνιο Ημιμαραθώνιο στη Λιβαδειά

< 4 λεπτά
19.09.17 • 17:18
#Tags:

Κοινή συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν σήμερα, στο Παλιό Δημαρχείο Λιβαδειάς, η Δήμαρχος Λεβαδέων Γιώτα Πούλου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Βοιωτίας Ιωάννης Περγαντάς, ο Διοικητής Τροχαίας Λιβαδειάς Παναγιώτης Κανιάρης, οι Αντιδήμαρχοι Λεβαδεών Σωτήριος Καρβούνης και Αθανάσιος Φορτώσης, ο Πρόεδρος και ο Γενικός Αρχηγός του ΑΚΟΛ Αναστάσιος Ακριδόπουλος και Χρήστος Πολατσίδης σχετικά με την πραγματοποίηση του 5ου Τροφώνιου Ημιμαραθώνιου Λιβαδειάς που θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017 στη Λιβαδειά στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Τροφώνια 2017”.

Η Δήμαρχος Λεβαδέων Γιώτα Πούλου ευχαρίστησε τον ΑΚΟΛ, την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, την Διοίκηση της Τροχαίας και Τροφωνιος συνεντευξητον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Αθλητισμού για την εξαιρετική προετοιμασία που έχουν κάνει ώστε ο 5ος Τροφώνιος Ημιμαραθώνιος Λιβαδειάς να στεφθεί με επιτυχία. Υπογράμμισε ότι ο Δήμος Λεβαδέων προσφέρει κάθε βοήθεια που του έχει ζητηθεί και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αγώνες, τονίζοντας ότι με την επιτυχία που πραγματοποιείται κάθε χρόνο ο συγκεκριμένος αγώνας καταγράφεται στα σημαντικά αθλητικά γεγονότα της χώρας.

Στη συνέχεια ο κ. Ιωάννης Περγαντάς συνεχάρη τον ΑΚΟΛ που με τις αθλητικές διοργανώσεις που πραγματοποιεί πετυχαίνει όχι μόνο την ανάδειξη των ωφελημάτων από τον μαζικό αθλητισμό, αλλά και τις ομορφιές της πόλης. Ευχαρίστησε και αυτός με τη σειρά του όλους όσοι συμμετέχουν στο γεγονός και ιδιαίτερα τους εθελοντές που προσφέρουν την στήριξή τους σε ένα τόσο σημαντικό αθλητικό γεγονός για την πόλη.

Στη συνέχεια ο Διοικητής της Τροχαίας Λιβαδειάς Κανιάρης διαβεβαίωσε ότι τόσο η Αστυνομική Διεύθυνση Λιβαδειάς όσο και η Τροχαία Λιβαδειάς θα λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα και αναφέρθηκε στην υποδειγματική προετοιμασία της διοργάνωσης.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Σωτήρης Καρβούνης πρόσθεσε ότι ο Ημιμαραθώνιος της Λιβαδειάς είναι η έναρξη της αθλητικής δράσης “Be Active” που 5ος Τροφώνιος αφίσαδιαδραματίζεται το διάστημα 23-30 Σεπτεμβρίου και κάλεσε τους δημότες να υποδεχθούν θερμά τους αθλητές και ο Αντιδήμαρχος Λεβαδέων κ. Αθανάσιος Φορτώσης συνεχάρη τον ΑΚΟΛ για την πολυετή προσφορά του και εξήρε την πολύτιμη εθελοντική του δράση.

Ο Πρόεδρος του ΑΚΟΛ ευχαρίστησε όλους τους φορείς, τους εθελοντές και τους πολίτες που στηρίζουν τον Ημιμαραθώνιο και τόνισε ότι στόχος της συμμετοχής στους αγώνες δεν πρέπει να είναι μόνο η πρόκριση και η διάκριση, αλλά κυρίως η διεξαγωγή ενός “καλού αγώνα” που αξία έχει η συμμετοχή.

Στη συνέχεια ο κ. Πολατσίδης ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Δήμο Λεβαδέων που ανταποκρίθηκε σε ότι του ζητήθηκε. Αναφέρθηκε στα τεχνικά χαρακτηριστικά των αγώνων επισημαίνοντας ότι θα πραγματοποιηθούν 6 διαδρομές διαφορετικών αποστάσεων και ότι οι επιδόσεις των αθλητών του Ημιμαραθωνίου της Λιβαδειάς θα Τροφώνιος Λογκοαποτελούν κριτήριο για την πρόκριση των αθλητών στον εθνικό μαραθώνιο. Σημείωσε επίσης, ότι θα υπάρχουν 6 σταθμοί τροφοδοσίας, θα δοθούν μπλουζάκια στους συμμετέχοντες καθώς και μετάλλια σε όλους όσοι πάρουν μέρος στους αγώνες.

Οι αιτήσεις για συμμετοχή στους αγώνες έχουν φτάσει στις 300 για τις μεγάλες διαδρομές και αναμένεται να αυξηθούν καθώς θα γίνονται εγγραφές μέχρι την τελευταία στιγμή. Επίσης, θα συμμετάσχουν 300 παιδιά και 50 αθλητές των Special Olympics.

Καταλήγοντας όλοι οι ομιλητές κάλεσαν του πολίτες της Λιβαδειάς να συμμετάσχουν στους αγώνες και να βρίσκονται στους δρόμους που θα διέρχονται οι αθλητές για να τους εμψυχώνουν με το χειροκρότημά τους.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle