Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
359

Στην 8η θέση ο Γιώργος Τζέμος στον αγώνα "χωρίς τερματισμό"

< 3 λεπτά
28.09.17 • 18:26
#Tags:

Με την υποστήριξη του σκληρού πυρήνα των Ορχομενίων της Θεσσαλονίκης, ο γνωστός δρομέας μεγάλων αποστάσεων Ορχομένιος Γιώργος Τζέμος, τερμάτισε στην 8η θέση στον αγώνα 24 ωρών που έγινε στη Θεσσαλονίκη με την ονομασία "Τρέξε χωρίς τερματισμό".

Τζεμος Θεσσαλονικη Στον αγώνα του ο Γιώργος είχε ως Team Support Ορχομένιους της Θεσσαλονίκης οι οποίοι του συμπαραστάθηκαν και του πρόσφεραν κάθε βοήθεια για την επιτυχία του.

Τζεμος Θεσσαλονικη 4

Ο Ορχομένιος δρομέας πανευτυχής για την συμμετοχή του σε αυτόν τον αγώνα, στον οποίο όσοι έτρεχαν και αναλόγως των χιλιομέτρων που κατέγραφαν πρόσφεραν αντίστοιχα χρήματα σε φιλανθρωπικές δράσεις, θέλησε να ευχαριστήσει αυτούς που βρέθηκαν κοντά του και τον εμψύχωναν και συγκεκριμένα τους:

Λάμπρο Χριστοδούλου (μεγάλο), Γιώργο Πατσαλή, Πάνο Καλαντζή, τον γιατρό Βαγγέλη Ρέππα, και τη σύζυγό του Λένα.

Ο Αγώνας "τρέξε χωρίς τερματισμό"

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η επιτυχία του Υπερμαραθωνίου της Θεσσαλονίκης "Τρέξε Χωρίς Τερματισμό" που ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Νέα Παραλία, μετά από 50 συνεχόμενες ώρες!

Τζεμος Θεσσαλονικη 3α

Χιλιάδες Θεσσαλονικείς και κάτοικοι της Βορείου Ελλάδας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και περπάτησαν ή έτρεξαν, προσφέροντας χιλιάδες ευρώ σε φιλανθρωπικές δράσεις.

Συνολικά κάλυψαν 30.721 χιλιόμετρα και το ποσό που συγκεντρώθηκε ήταν 15.360,5 ευρώ, που θα διατεθεί για την ενίσχυση των δύο παιδικών συλλόγων «Φίλοι Μέριμνας», «Αλέξανδρος Συμεωνίδης, Φίλοι Θεαγένειου Αντικαρκινικού Νοσκοκομείου» και της εθελοντικής οργάνωσης «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Τζεμος Θεσσαλονικη 1

Τζεμος Θεσσαλονικη 2

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle