Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
86

Στη Β Ελλάδα ο Υπ Γεωργίας

< 1 λεπτό
19.01.16 • 18:43
#Tags:

Στη Β Ελλάδα ο Υπ Γεωργίας

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου συνοδευόμενος από τον Βαγγελης ΑποστολουΓενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων, Χαράλαμπο Κασίμη επισκέπτονται, την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Ειδικότερα ο κ. Αποστόλου και ο κ. Κασίμης θα επισκεφθούν την Κομοτηνή, την Ξάνθη και την Καβάλα όπου θα έχουν συναντήσεις με εκπροσώπους της Περιφερειακής Διοίκησης και φορείς αγροτών.

Στη βασική εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στην Καβάλα, θα παρουσιαστεί το Νομοσχέδιο για τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς και το νέο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης.

Σημειώνουμε ότι από αύριο οι αγρότες κλιμακώνουν τον αγώνα τους ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που προωθεί η Κυβέρνηση και στήνουν μπλόκα σε κομβικά οδικά σημεία ανά τη χώρα. 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle