Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
341

Στη Λιβαδειά οι ποδηλάτες για την αιμοδοσία

< 2 λεπτά
17.09.18 • 17:58
#Tags:

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 στη Λιβαδειά, η εκδήλωση υποδοχής των ποδηλατών που συμμετείχαν στη δράση του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) και του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού και Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού Σωτήρης Καρβούνης,  εκπρόσωποι του παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας Λιβαδειάς και ο Γυμναστικός Αθλητικός ποδηλάτες Αιμοδοσια βΣύλλογος Λιβαδειάς (Γ.Α.Σ.Λ.). Παράλληλα, το Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς και ειδικότερα η Νοσηλευτική Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Λιβαδειάς πραγματοποίησαν δειγματοληψία για δότες μυελού των οστών.

Η εν λόγω δράση που έχει τίτλο “Κόκκινη κλωστή με τη ζωή δεμένη” περιλαμβάνει ποδηλατοδρομία που ξεκίνησε στις 11 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώθηκε στις  16 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, διανύοντας 1.200 χλμ και περνώντας από περισσότερες από 40 πόλεις, μεταξύ των οποίων και η Λιβαδειά, με στόχο την  ευαισθητοποίηση των πολιτών να γίνουν εθελοντές αιμοδότες.

Ο Δήμος Λεβαδέων ευχαριστεί τους δημότες που συμμετείχαν στην εκδήλωση και ευελπιστεί στην περαιτέρω ευαισθητοποίηση και συμμετοχή νέων εθελοντών – αιμοδοτών, προκειμένου να επιτευχθεί αύξηση των αποθεμάτων αίματος στη χώρα μας.

ποδηλάτες Αιμοδοσια α 1

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle