Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
111

Στη μάχη η Π.Ε.Βοιωτίας για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας

< 1 λεπτό
03.01.19 • 10:19
#Tags:

Ξεκίνησε η είσοδος της «ΣΟΦΙΑΣ» στο Νομό Βοιωτίας από τις πρώτες πρωινές ώρες και θα ενταχθεί από τις μεσημεριανές ώρες και μετά.

Η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας αφού ολοκλήρωσε απεγκλωβισμούς παιδιών και ορειβατών κατά τη διάρκεια της Πρωτοχρονιάς στη περιοχή του Παρνασσού, αφού διατήρησε τα οδικά δίκτυα των ορεινών όγκων ανοιχτά, είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει και το δεύτερο κύμα κακοκαιρίας.

Όλα τα μηχανήματά μας είναι ανεπτυγμένα σε όλο το Επαρχιακό Οδικό μας δίκτυο σε στρατηγικούς συνδυασμούς και υπάρχει απόλυτη πληρότητα σε αλάτι.

Είναι όλοι στη μάχη. Να κρατηθεί ανοιχτό σε πρώτη προτεραιότητα  το οδικό δίκτυο

Αράχωβα  - Λιβαδειά – Ορχομενός  - Κάστρο

Λιβαδειά – Αλίαρτος – Θήβα

Θήβα – Στρατόπεδο

Θήβα – Ριτσώνα καθώς και τα Νοσοκομεία Λιβαδειάς –Θήβας

Επίσης το Θίσβη – Κανάβαρι

Σε δεύτερη η προτεραιότητα  τα δευτερεύοντα δίκτυα του Νομού.

Ενημερώνουμε ότι η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε απαγόρευση διέλευσης φορτηγών από το οδικό δίκτυο της Βοιωτίας.

«Απευθύνω έκκληση στους πολίτες να ελαχιστοποιήσουν  τις μετακινήσεις τους στις τελείως απαραίτητες και βεβαίως να έχουν αντιολισθητικές αλυσίδες τις οποίες θα κάνουν χρήση όπου και όταν απαιτείται.

Καλύ Δύναμη σε όλους», τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης, Φανή Παπαθωμά

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle