Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
364

Στη φυλακή οι κυνηγοί για το... καρτέρι

< 1 λεπτό
01.11.15 • 06:29
#Tags:

Στη φυλακή οι κυνηγοί για το καρτέρι

Μετά την απολογία τους στον κ. Ανακριτή Άμφισσας, δυνάμει σχετικών Ενταλμάτων, συνελήφθησαν τα δύο αδέρφια κυνηγοί ηλικίας 56 και 58 ετών που είχαν πυροβολήσει στα πόδια τΚυνηγός εξωφυλλοο ένα από τα δύο αδέρφια επίσης κυνηγούς όταν διαπληκτίστηκαν για το… καρτέρι στις αρχές Οκτωβρίου.

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ιτέας, διεξήγαγαν έρευνα μετά από τραυματισμό στα πόδια, με κυνηγετικό όπλο, του 39χρονου, ο οποίος είχε μεταβεί για κυνήγι, μαζί με τον 37χρονο αδερφό του. 

 Οι συλληφθέντες, δυνάμει των Ενταλμάτων προσωρινής κράτησης του κ. Ανακριτή Άμφισσας, οδηγήθηκαν χθες από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας, σε Κατάστημα Κράτησης της Χώρας.

Πατήστε να διαβάσετε το ρεπορτάζ του γεγονότος

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle