Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
103

Στις Βρυξέλλες ο Μπακογιάννης

< 2 λεπτά
28.09.17 • 17:29
#Tags:

Με την Ευρωπαία Επίτροπο, αρμόδια για τα θέματα περιφερειακής πολιτικής, Corina Cretou και στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής συναντήθηκε σήμερα στις Βρυξέλλες ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης.

Κατά την συνάντηση, ο κ. Μπακογιάννης ενημέρωσε την Επίτροπο τόσο για τα έργα που έχουν ολοκληρωθεί, όσο και για εκείνα που βρίσκονται σε εξέλιξη σε ολόκληρη την Στερεά Ελλάδα στο πλαίσιο υλοποίησης του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε η κ.Cretou για την εξέλιξη των έργων για την εξυγίανση και την ανάπτυξη του Ασωπού για τα οποία ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας παρέθεσε τα ακριβή στοιχεία που δείχνουν την πρόοδο των παρεμβάσεων και τα οικονομικά δεδομένα για την υλοποίηση του σχεδίου υλοποίησης όπως αυτό προέκυψε από την δημόσια διαβούλευση των κατοίκων και των φορέων της Στερεάς.

Με δεδομένο ότι πρόκειται για ένα πρωτόγνωρο και πρωτοποριακό έργο για την Ελλάδα, ο κ. Μπακογιάννης ζήτησε την στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω της Επιτρόπου, λαμβάνοντας θετική απάντηση από την κ.Cretou ό,τι η Επιτροπή θα «αγκαλιάσει» και θα στηρίξει την προσπάθεια με όλα τα δυνατά μέσα. Στο πλαίσιο αυτό, ο Κώστας Μπακογιάννης δήλωσε ανοιχτός σε όποια καλή πρακτική που ακολουθείται σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες για αναλόγου μεγέθους έργα.
Απόλυτα θετικό χαρακτήρισε το αποτέλεσμα της συνάντησης, αμέσως μετά το τέλος της, ο Κώστας Μπακογιάννης που δήλωσε ικανοποιημένος από το ενδιαφέρον που έδειξε η ευρωπαία Επίτροπος για τις παρεμβάσεις στον Ασωπό.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle