Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
135

Στις 2 Απριλίου τα εγκαίνια του κλειστού γηπέδου Ορχομενού με το όνομα "Ασώπιχος"

< 2 λεπτά
17.03.19 • 14:04
#Tags:

Μια μέρα μετά την Πρωταπριλιά, την Τρίτη 2 Απριλίου, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του κλειστού γηπέδου του Ορχομενού.

Χρειάστηκε να περάσουν 1.640 ημέρες μέχρι να εγκαινιαστεί και να παραδοθεί επιτέλους στις νέες και τους νέους του Ορχομενού. Ενα γήπεδο που έμπαζε νερά για πολλά πολλά χρόνια, που λεηλατήθηκε, που έγινε άντρο παράνομων ομάδων και εξ αιτίας της μη λειτουργίας του διαλύθηκαν σύλλογοι ενώ τα παιδιά Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων να μην έχουν χώρο άθλησης τους χειμερινούς μήνες.

Δεν είναι λοιπόν Πρωταπριλιάτικο αστείο και όπως μας ενημέρωσε ο ΓΓΑ Ιούλιος Συναδινός την Τετάρτη 2 Απριλίου θα είναι εκεί στο γήπεδα για την επισκευή του οποίου συνέβαλε τα μέγιστα, μαζί με το Υφυπουργό Γιώργο Βασιλειάδη να παραδώσουν το έργο στη νεολαία του Ορχομενού.

Βασιλειάδεης Συναδινός Ζαννιάς 1

Ο υπεύθυνος του www.asopichso.gr Μπάμπης Ζαννιάς με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειπάδη και τον ΓΓΑ Ιούλιο Συναδινό

Θυμίζουμε ότι το γήπεδο θα πάρει το όνομα του Ορχομένιου Ολυμπιονίκη Ασώπιχου ενώ η ιστοσελίδα μας που φέρει επίσης το όνομά του www.asopichos.gr έκανε σημαία της την επισκευή του κλειστού γηπέδου από το 2014.

Ο αγώνας δικαιώνεται; Οχι βέβαια θα συνεχίζεται γιατί έχουν να γίνουν πολλά ακόμη. Πρώτα-πρώτα να λειτουργήσει ορθολογικά για τους Συλλόγους της πόλης, στη συνέχεια να δίνεται προς χρήση διαφόρων εκδηλώσεων, φυσικά τα Σχολεία προέχουν να το χρησιμοποιούν και βέβαια θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι να τοποθετηθεί παρκέ.

Ενα από τα πολλά ρεπορτάζ για το κλειστό ΕΔΩ

Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο και διαβάστε

https://asopichos.gr/%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%ce%b1%cf%83%cf%8e%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%bf%cf%82/

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle