Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
120

Στις 4 Απριλίου ανοίγουν οι εγγραφές για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο

< 3 λεπτά
30.03.16 • 09:32
#Tags:

Την ερχόμενη Δευτέρα 4 Απριλίου και ώρα 12.00 το μεσημέρι ανοίγουν οι ατομικές εγγραφές για τον Μαραθώνιο Αθήνας, που θα  πραγματοποιηθεί φέτος στις 13 Νοεμβρίου. Οι διαθέσιμες θέσεις
 κυρίως για τους Αγώνες Δρόμου 10χλμ και 5χλμ (Πρωί & Απόγευμα) αναμένεται να καλυφθούν εντός λίγων ωρών.
 
Όσοι ενδιαφέρεστε να δηλώσετε «παρών» στο μοναδικό αυτό διεθνές γεγονός, στο οποίο αναμένονται περίπου 50.000 συμμετέχοντες όλων των ηλικιών, σπεύσετε και εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία δηλώνοντας εγκαίρως τη συμμετοχή σας καθώς είναι βέβαιο ότι οι εγγραφές θα κλείσουν πολύ γρήγορα! Προλάβετε λοιπόν για να μην μείνετε εκτός ή αλλιώς «Τρέξτε….για να τρέξετε»!
 
Ο «Μαραθώνιος Αθήνας, ο Αυθεντικός» είναι μια μοναδική εμπειρία ζωής στην Ελλάδα του πολιτισμού και του αθλητισμού. Μια γιορτή της δύναμης της ανθρώπινης θέλησης, της αλληλεγγύης, γεμάτη μηνύματα σε ατομικό, τοπικό, εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο. 
 
Ο ΣΕΓΑΣ έχει θεσπίσει τα τελευταία χρόνια συγκεκριμένο αριθμό συμμετεχόντων για όλους τους αγώνες δρόμου της διοργάνωσης, που αναλυτικά είναι: 
Μαραθώνιος Δρόμος (και Δυναμικό Βάδισμα) – 18.000 εγγραφές
Αγώνας Δρόμου 10χλμ – 9.000 εγγραφές
Αγώνας Δρόμου 5χλμ Πρωί – 9.000 εγγραφές
Αγώνας Δρόμου 5χλμ Απόγευμα – 6.000 εγγραφές
 
Για την ικανοποίηση ατομικών εγγραφών θα διατεθεί ο παρακάτω αριθμός θέσεων ανά αγώνα δρόμου, ενώ έχουν οριστεί και συγκεκριμένα όρια ανά επίπεδο εγγραφής για κάθε αγώνα. Οι ατομικές εγγραφές που θα ανοίξουν τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2016 και ώρα 12.00 το μεσημέρι αφορούν στις παρακάτω θέσεις:
Μαραθώνιος Δρόμος (συμπ. του Δυναμικού Βαδίσματος) – 10.000 εγγραφές
Αγώνας Δρόμου 10χλμ – 2.000 εγγραφές
Αγώνας Δρόμου 5χλμ Πρωί – 2.000 εγγραφές
Αγώνας Δρόμου 5χλμ Απόγευμα – 3.300 εγγραφές
 
Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα 04 Απριλίου 2016 ανοίγουν οι παραπάνω θέσεις και για τους 4 αγώνες δρόμου της διοργάνωσης, δηλαδή και για τον Μαραθώνιο Δρόμο αλλά και για τους Αγώνες Δρόμου 10χλμ και 5χλμ Πρωί και Απόγευμα. 
 
Λαμβάνοντας υπόψη το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον που εκδηλώνεται ανά την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό για τη φετινή διοργάνωση του Μαραθωνίου Αθήνας οι εγγραφές αναμένεται να εξαντληθούν σε λίγες μόνο ώρες μετά την έναρξη της επίσημης περιόδου εγγραφών.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle