Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
119

Στον αέρα από Δευτέρα η ΕΡΤ

< 2 λεπτά
07.05.15 • 19:37
#Tags:

Στον αέρα από Δευτέρα η ΕΡΤ

Πάνω από 150 αιτήσεις (153) για το νέο ΔΣ της… νέας ΕΡΤ έχουν υποβάλλει διάφοροι ενδιαφερόμενοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό οι οποίες βρίσκονται στο στάδιο της αξιολόγησης και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί τα επόμενα εικοσιτετράωρα

Στο μεταξύ τα ενημερωτικά Δελτία που στέλνονται από τον φορέα, τα επιστολόχαρτα, έχουν πια το όνομα ΕΡΤ ΑΕ.

Από διάφορους χώρους προέρχονται οι επίδοξοι να ενταχθούν στου διοικούντες της ΕΡΤ όπως καλλιτέχνες, πανεπιστημιακοί, δημοσιογράφοι, τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί παραγωγοί, διοικητικά στελέχη ερτεταιρειών, νέοι επιστήμονες και άλλοι.

Η σεναριολογία έχει ήδη αρχίσει στα ΜΜΕ και αναλόγως του φορέα αναφέρονται και τα πρόσωπα που προφανώς έχουν δεσμούς μαζί τους και προσδοκούν στην τοποθέτηση «δικών» τους.

Σχετικά με το πότε θα «βγει» στον αέρα ξανά η ΕΡΤ καλά πληροφορημένες πηγές μας αναφέρουν ότι αυτό θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα και πιθανώς την Δευτέρα 11 Μαΐου.

Τα τηλεοπτικά κανάλια θα διατηρήσουν το όνομα της ΕΡΤ (ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3, αντί των παλιών ονομάτων ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3), ενώ θα υπάρχει διακριτός χαρακτήρας προγράμματος.

Παράλληλα αναμένεται να βγουν κι επισήμως στον αέρα με το παλιό όνομα ΕΡΑ (Ελληνική Ραδιοφωνία) οι ραδιοφωνικοί σταθμοί σε όλη την χώρα όπως και η ΕΡΑΣΠΟΡ.

Πάντως σε πρώτη φάση συζητείται ότι θα αλλάξουν τα παλιά λογότυπα και βέβαια αρκετά πρόσωπα που ήταν μπροστά από τις κάμερες ενώ η πλήρης αναμόρφωση του φορέα και η αξιοποίηση του συνόλου των εργαζομένων θα αργήσει, ενδεχομένως 3 και 4 μήνες.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle