Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
160

Στον Εύοσμο ο πρώτος λαχνός του Πρωτοχρονιάτικου

< 1 λεπτό
02.01.15 • 09:07
#Tags:

Στον Εύοσμο ο πρώτος λαχνός του Πρωτοχρονιάτικου
Νεαρή, εργαζόμενη στον Δημόσιο Τομέα είναι η υπερτυχερή του πρωτοχρονιάτικου λαχείου στον Εύοσμο πακετα χρηματαΘεσσαλονίκης που έγινε πλουσιότερη κατά 4.000.000 ευρώ.

Η τυχερή επισκέφθηκε το πρακτορείο από το οποίο ο πατέρας της είχε αγοράσει τον λαχνό για να ελέγξει τον κατάλογο με τους τυχερούς αριθμούς.

Οι υπάλληλο του πρακτορείου την ενημέρωσαν πως έχει κερδίσει 4 εκατ. ευρώ και τότε αυτή έχασε τις αισθήσεις της. Σύμφωνα με τα όσα είπε αργότερα στον πράκτορα, η νεαρή κοπέλα θα εργαστεί κανονικά και σήμερα που είχε προγραμματισμένη βάρδια. Στο ίδιο πρακτορείο, αγοράστηκε ακόμη ένας από τους τέσσερις άλλους λαχνούς, που κερδίζουν από 500.000 ευρώ.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle