Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
128

|

Στον Ορχομενό η υπ Περιφερειάρχης Κατερίνα Μπατζελή

< 3 λεπτά
06.03.19 • 10:30
#Tags:

Τον Ορχομενό επισκέφθηκε την Τρίτη 5 Μαρτίου η υποψήφια Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κατερίνα Μπατζελή στο πλαίσιο περιοδείας της στο νομό Βοιωτίας.

Η επικεφαλής του συνδυασμού "Πατρίδα μας η Στερεά", είχε συνάντηση στο Δημαρχείο Ορχομενού με τη Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο Λουκά Υπερήφανο, ο  Μπατζελή Αγροτες Ορχομενός 1οποίος και με την εμπειρία του ως πρόεδρος  της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας συμφώνησαν ότι όταν υπάρχουν ώριμες μελέτες θα πρέπει να προηγούνται στις χρηματοδοτικές επιλογές της Περιφέρειας, και επιπλέον το θέμα του Πανεπιστήμιου Στερεάς  πρέπει να επανέλθει στο  τραπέζι των πολιτικών διαβουλεύσεων με την κεντρική εξουσία διότι αποτελεί φραγή της αναπτυξιακής πορείας της Περιφέρειας.

Στη συνάντηση της με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ορχομενού, ενημερώθηκε από τον πρόεδρο Βασίλη Τσαγαλά και τα μέλη του ΔΣ, για την αγροτική παραγωγική κατάσταση της περιοχής, των νέων εναλλακτικών καλλιεργειών, των εμπορικών δραστηριοτήτων και των νέων επενδυτικών υποδομών του Συνεταιρισμού, που είναι πρότυπο λειτουργίας.

Μπατζελή Ορχομενός 1

Τέλος ,κατά τη συνάντηση της με το Εμπορικό Επιμελητήριο  Βοιωτίας, με τον πρόεδρο κ. Παναγιώτη  Αγνιάδη και εκπροσώπους των Εμπορικών συλλόγων και Ομοσπονδιών κκ. Αθανάσιο Καλογρηά, Δημήτρη Γέρο, Γιάννη Μουρτζούνη τονίσθηκε η ανάγκη για μέτρα επιχειρηματικότητας και αναπτυξιακών πρωτοβουλιών για την τόνωση της αγοράς, της απασχόλησης. «Τόσο τα κεντρικά αιτήματα των Επιμελητηρίων όσο και των  Περιφερειακών πρέπει να είναι η βάση της συνεχούς διαβούλευσης με την Περιφέρεια» τόνισε η κα Μπατζελή, «διότι  ο επιμελητηριακός θεσμός είναι αρωγός της Πολιτείας».

Αγνιάδης Μπατζελή 1 Μπατζελή Αγνιάδης 1  Μπατζελή Ορχομενός Δημος 1 1

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle