Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
100

Στο Ηράκλειο ο αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ

< 1 λεπτό
19.08.15 • 17:09
#Tags:

Στο Ηράκλειο ο αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ
Το Ηράκλειο της Κρήτης θα επισκεφθεί ο Αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ Θανάσης Ζαννιάς, αύριο Πέμπτη 20 και την Παρασκευή 21 Αυγούστου με σκοπό να επισκεφθεί τις καλλιέργειες της Κρήτης
Θανάσης-ΖαννιάςΑΑπου επλήγησαν από την χαλαζόπτωση και τις ακραίες βροχοπτώσεις οι οποίες έπληξαν κυρίως κεντρικά και νότια τμήματα του Ηρακλείου στις 7-8 Αυγούστου.

Ειδικότερα, το πρωί της Πέμπτης ο κ. Ζαννιάς θα βρεθεί στο υποκατάστημα του ΕΛΓΑ στο Ηράκλειο και στη συνέχεια, συνοδευόμενος από κλιμάκιο γεωπόνων θα μεταβεί στις πληγείσες καλλιέργειες προκειμένου να διενεργηθεί επιτόπιος έλεγχος και συντονισμός του έργου της καταγραφής και εκτίμησης των ζημιών.

Την Παρασκευή 21 Αυγούστου ο Αντιπρόεδρος θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο  Αρναουτάκη καθώς και εκπροσώπους των αμπελουργικών ενώσεων στο πλαίσιο σύσκεψης που θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της Περιφέρειας στις 12:00.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle