Asopichos Logo
20-04-2024
Asopichos Logo
143

Στο TAXIS τα τέλη κυκλοφορίας. Που και πως θα βρείτε τα έντυπα

< 2 λεπτά
25.11.15 • 07:41
#Tags:

Στο TAXIS τα τέλη κυκλοφορίας. Που και πως θα βρείτε τα έντυπα

Ξεκίνησε η ανάρτηση στο Taxis  των νέων τελών κυκλοφορίας του 2016. Οι ιδιοκτήτες για να εκτυπώσουν το ειδοποιητήριο για την πληρωμή των τελών θα πρέπει να εισέλθουν στην ιστοσελίδα του Taxis.  και στις υπηρεσία προς του πολίτες να επιλέξουν την ένδειξη «εντυπο ΤΚ 2016».

Για την διευκόλυνσή σας  Πατήστε εδώ για να εκτυπώσετε τα έντυπα. 

Αν θέλετε να πάτε βήμα, αφού μπείτε στην ιστοσελίδα του ΤΑΧΙΣ  στην υπηρεσία τελη κυκλοφοριας εντυποπρος του πολίτες επιλέγεται την ένδειξη «εντυπο ΤΚ 2016», στη συνέχεια με το ΑΦΜ τους και τον αριθμό κυκλοφορίας εμφανίζεται το ειδοποιητήριο το οποίο μπορείτε να εκτυπώσετε. 

Τα νέα τέλη κυκλοφορίας θα πρέπει να πληρωθούν έως τις 31 Δεκεμβρίου. Για όσους δεν πληρώσουν εμπρόθεσμα τα τέλη κυκλοφορίας προβλέπεται η επιβολή προστίμου ίσου με την αξία τους.

Επίσης μπορεί να γίνει αναζήτηση των τελών κυκλοφορίας με τους κωδικούς του TAXIS επιλέγοντας μέσα από το σύστημα την κατάσταση των οχημάτων. Σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεται ΑΦΜ και αριθμός κυκλοφορίας.

Τα τέλη που ισχύουν μπορείτε να τα δείτε εδώ :

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle