Asopichos Logo
18-04-2024
Asopichos Logo
109

«Στρώνεται» το ταρτάν στο Στάδιο Αλιάρτου

< 1 λεπτό
31.05.16 • 06:53
#Tags:

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την πλήρη κατασκευή και τοποθέτηση ελαστικού
τάπητα (ταρτάν) σε τμήμα του Δημοτικού Σταδίου Αλιάρτου. Οι εργασίες προχωρούν με γρήγορο ρυθμό και αναμένεται να ολοκληρωθούν περί τα μέσα Ιουνίου.

Η συνολική δαπάνη του έργου ανέρχεται στο ποσό των 50.000 ευρώ και αποτελεί χρηματοδότηση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών το Δημοτικό Στάδιο θα έχει αναβαθμιστεί και ένα
χρόνιο αίτημα της αθλητικής κοινότητας θα έχει εκπληρωθεί, δίνοντας την Γήπεδο Αλιάρτου ταρτάνδυνατότητα στους νέους αθλητές να έχουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες άθλησης και προετοιμασίας για τις υποχρεώσεις τους στα τοπικά και πανελλήνια πρωταθλήματα που συμμετέχουν, αλλά και στους αθλούμενους του Δήμου για να μπορούν να αθλούνται στα πλαίσια του Μαζικού αθλητισμού.

Η αναβάθμιση του σταδίου και δημιουργεί ακόμη τις προϋποθέσεις για την
διοργάνωση αθλητικών συναντήσεων στίβου υψηλών προδιαγραφών και στον Καλλικρατικό Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιών.

Το Στάδιο θα παραμείνει κλειστό για το διάστημα πραγματοποίησης των απαιτούμενων εργασιών (περίπου ένα μήνα).

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle