Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
364

Συγκέντρωση Σχολικών Ειδών στον Ορχομενό

< 1 λεπτό
23.09.19 • 13:22
#Tags:

Συγκέντρωση σχολικών ειδών θα κάνει το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ορχομενού, την ερχόμενη Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στα "Πέτρινα".
Στηρίζουμε όλοι την προσπάθεια αυτή και προσφέρουμε στα παιδιά το αυτονόητο,  την αγάπη μας και την αλληλεγγύη, για να ξεκινήσει η χρονιά τους και τα πρώτα τους βήματα στο Σχολείο με χαρά και αξιοπρέπεια.
Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ορχομενού υποστηρίζει τις προσπάθειες του Χαμόγελου του Παιδιού και της Κιβωτού του Κόσμου.
Τσάντες κασετίνες, μολύβια, τετράδια, είδη ζωγραφικής και άλλα που είναι σε καλή κατάσταση ή καινούργια όσα το δυνατόν περισσότερα για να δώσουμε περισσότερα χαμόγελα στα παιδιά, στα παιδιά μας, στο μέλλον του τόπου μας.
Σχολικα Ορχο 2

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle