Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
104

Συγκέντρωση τροφίμων από τον Ερυθρό Σταυρό Λιβαδειάς

< 1 λεπτό
18.04.16 • 16:12
#Tags:

Για τις άγιες ημέρες του Πάσχα που έρχονται, το παράρτημα Λιβαδειάς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συγκεντρώνει τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα. 

Τα τρόφιμα μπορείτε να τα παραδίδεται στο γραφείο του τοπικού τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς, επί της οδού Δ. Ανδρεαδάκη 45Α τις ώρες 09:00 π.μ. – 14:00 μ.μ..

Με ανακοίνωσή του το παράρτημα αναφέρει μεταξύ άλλων: 

"Ας δείξουμε την ευαισθησία και την καλοσύνη που έχουμε μέσα μας και ας κάνουμε και εμείς την δική μας καλή πράξη για αυτές τις άγιες ημέρες του Πάσχα.

Λίγα τρόφιμα (γάλα, λάδι όσπρια, ζυμαρικά κ.λ.π.) είναι πολύ μεγάλο δώρο για άπορες οικογένειες που το γιορτινό τους τραπέζι θα στερείται τα βασικά.

Όποιος από εσάς και τους γνωστούς σας μπορεί και θέλει να προσφέρει τρόφιμα για άπορες οικογένειες, το γραφείο του τοπικού τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς, επί της οδού Δ. Ανδρεαδάκη 45Α θα είναι ανοικτό από τις 9:00 π.μ. – 2:00 μ.μ.".

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle