Asopichos Logo
18-04-2024
Asopichos Logo
85

Συγχαρητήρια Δημάρχου Θηβαίων σε Θηβαίους που κατέλαβαν Ακαδημαϊκές θέσεις

< 2 λεπτά
18.09.18 • 17:26
#Tags:

Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορήθηκα τις σπουδαίες ακαδημαϊκές θέσεις που έλαβαν πρόσφατα τρεις νέοι σε ηλικία συμπολίτες μας επιστήμονες και το λιγότερο που οφείλω να πράξω, ως Δήμαρχος της πόλης καταγωγής τους, είναι να τους συγχαρώ δημόσια και να τους ευχηθώ καλή σταδιοδρομία στην ακαδημαϊκή τους πορεία, στα  πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Αναφέρομαι στους Επιστήμονες Αργύριο Τζουβελέκη του Ευαγγέλου, ο οποίος αναγορεύτηκε Αναπληρωτής Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών,  Δημήτριο Κατσέλη του Γεωργίου, που αναγορεύτηκε Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του  Πανεπιστημίου  του Ιλινόις στην Ουρμπάνα-Σαμπέιν των Η.Π.Α. και  Ιωάννη Λιάκο του Ευαγγέλου που αναγορεύτηκε Λέκτορας του τμήματος Μαθηματικών Επιστημών, Σχολής Μηχανικών και Επιστημών του Πανεπιστημίου Αγκντερ της Νορβηγίας.

Γνωρίζω προσωπικά τους εν λόγω επιστήμονες από την παιδική τους ηλικία καθώς και τις οικογένειές τους και αισθάνομαι υπερήφανος, τόσο εγώ όσο και όλοι οι Θηβαίοι πιστεύω, που διαπρέπουν στο επιστημονικό πεδίο που έχουν επιλέξει. Οι ακαδημαϊκές θέσεις που έλαβαν στα Πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού ήρθαν ως αποτέλεσμα του σημαντικού ερευνητικού  έργου, των κόπων και του υψηλού επιπέδου ικανοτήτων και γνώσεων τους.

Αργύρη, Δημήτρη και Γιάννη σας εύχομαι καλή σταδιοδρομία και να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο και την ίδια προσήλωση  την ακαδημαϊκή σας πορεία. Και εις ανώτερα!

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle