Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
137

Συγχαρητήρια Δημάρχου Λιβαδειάς για την παραμονή της ΑΕΛ στην Α2

< 1 λεπτό
03.06.16 • 06:35
#Tags:

Η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Αθλητικής Επιτροπής του Δήμου Λεβαδέων κ. Σωτήριος Καρβούνης εκφράζουν τα συγχαρητήρια τους προς την ομάδα καλαθοσφαίρισης Αθλητική Ένωση Λιβαδειάς για την παραμονή της στην Α2 Εθνική κατηγορία ανδρών.
Οι αθλητές, ο προπονητής τους και η διοίκηση της ομάδας με προσωπική εργασία κατάφεραν όχι μόνο να πετύχουν μια εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα, αλλά με το ήθος που τους διακρίνει να εμπνεύσουν και τους φιλάθλους της ομάδας, που επέδειξαν άριστη φίλαθλη συμπεριφορά καθόλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.
Ο Δήμος Λεβαδέων και η Αθλητική Επιτροπή θα βρίσκονται πάντα δίπλα στην ομάδα προσφέροντας κάθε δυνατή βοήθεια ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα τη σημαντική πορεία της στο πρωτάθλημα χαρίζοντας στο φίλαθλο κοινό όμορφες αθλητικές στιγμές.
Καλή δύναμη στους παίκτες της ομάδας και κάθε επιτυχία στις μελλοντικές αθλητικές τους διεκδικήσεις.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle