Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
108

Συγχαρητήρια Εμπόρων Λιβαδειάς για τον «Λέβαδο 2016»

< 2 λεπτά
31.01.16 • 19:30
#Tags:

Ο απόηχος της επιτυχημένης πρώτης διοργάνωσης αγώνα δρόμου σε βουνό «Λέβαδος 2016» συνεχίζεται! Αυτή τη φορά έρχονται οι έμποροι της Λιβαδειάς να εκφράσουν τα συγχαρητήριά τους προς τον διοργανωτή ΑΚΟ Λιβαδειάς.

«Τέτοιου είδους δράσεις κρίνονται ως απαραίτητες γιατί τονίζουν την τοπική αγορά και δίνουν μια διαφορετική εικόνα για την πόλη μας, τις ομορφιές της και τις υπηρεσίες που μπορεί να παρέχει στον επισκέπτη» τονίζουν σε ανακοίνωσή τους την οποία δημοσιεύουμε ολόκληρη:

«Αξιότιμοι φίλοι,
Δια της παρούσης θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την επιτυχή διεξαγωγή του 1ου αγώνα ορεινού δρόμου «Λέβαδος 2016». Για μια ακόμη φορά τιμήσατε το αθλητικό ιδεώδες.
ΛεβαδοςΣτους δύσκολους καιρούς με έντονο πολιτιστικό και κοινωνικό αποκλεισμό των συνανθρώπων και συμπολιτών μας, η συγκεκριμένη δραστηριότητα υπήρξε μια ευκαιρία για διέξοδο από την δύσκολη καθημερινότητα. Τέτοιου είδους δράσεις κρίνονται ως απαραίτητες γιατί τονίζουν την τοπική αγορά και δίνουν μια διαφορετική εικόνα για την πόλη μας, τις ομορφιές της και τις υπηρεσίες που μπορεί να παρέχει στον επισκέπτη.
Να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε αρωγοί και συνοδοιπόροι σε οποιαδήποτε δράση αθλητικού ή πολιτιστικού περιεχομένου που τονίζουν την δυνατότητα για συνεργασία με γνώμονα , πρώτον την άθληση και εν τέλει την παραγωγή πολιτισμού.
Τέλος ,επ’ ευκαιρίας οφείλουμε να συγχαρούμε όλους τους εθελοντές που προσέφεραν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους με δύσκολες καιρικές συνθήκες στον ορεινό όγκο ,τιμώντας τις έννοιες εθελοντισμός και αλληλεγγύη.
Με συναδελφικούς & φιλικούς χαιρετισμούς,
Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς»

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle