Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
135

Συλλήψεις για κλοπές και ναρκωτικά.

< 1 λεπτό
10.12.14 • 17:37
#Tags:

Κατασχεθέντα ναρκωτικάΣυλλήψεις για κλοπές και ναρκωτικά.
Τις τελευταίες ημέρες έγιναν διάφορες συλλήψεις από την αστυνομία στη περιφέρειά μας.
Συγκεκριμένα στη Θήβα συνελήφθη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), επ’ αυτοφώρω από τους περιπολούντες αστυνομικούς, να προβαίνει στην απεγκατάσταση-κλοπή του συστήματος κλιματισμού (air condition), από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Το επόμενο συμβάν έγινε στη Χαλκίδα όταν μετά από έλεγχο που έγινε από αστυνομικούς σε 30χρονο Πακιστανό, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Στη συνέχεια οι αστυνομικοί, πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του 30χρονου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, λαθραία πακέτα τσιγάρα και καπνός.

Στη Χαλκίδα επίσης συνελήφθη 41χρονος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle