Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
105

Συλλήψεις για πλαστά χαρτονομίσματα

< 2 λεπτά
28.04.16 • 04:24
#Tags:

Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας και ειδικότερα δύο άνδρες ηλικίας 24 & 25 ετών, καθώς και μία 24χρονη γυναίκα, ενώ αναζητούνται τρεις συνεργοί τους, μία 23χρονη ημεδαπή και δύο ακόμα άτομα για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων, παραχάραξη και παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Χθες (26-04-2016) το μεσημέρι στο Καρπενήσι, οι συλληφθέντες επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν:

• 44 χαρτονομίσματα αμφιβόλου γνησιότητας των 50 ευρώ,
• 1 χαρτονόμισμα αμφιβόλου γνησιότητας των 20 ευρώ και
• μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Μετά από έρευνα της Αστυνομίας, προέκυψε ότι οι δράστες, τουλάχιστον από τις αρχές Μαρτίου επιδίδονταν στην παραχάραξη χαρτονομισμάτων και την κυκλοφορία τους ενώ μαζί με την 23χρονη, προμηθευόντουσαν τα παραχαραγμένα χαρτονομίσματα, κυρίως των 50 ευρώ, μέσω των άλλων δύο συνεργών τους, από περιοχή των Αθηνών.

Από τους αστυνομικούς εξιχνιάσθηκαν τουλάχιστον δέκα περιπτώσεις συναλλαγής που πραγματοποίησαν οι συλληφθέντες το τελευταίο 48ωρο, σε διάφορες επιχειρήσεις (πρατήρια υγρών καυσίμων, περίπτερα, φαρμακείο, εστιατόρια και άλλα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος) σε περιοχές της Εύβοιας, της Φθιώτιδας και της Ευρυτανίας.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle