Asopichos Logo
18-04-2024
Asopichos Logo
341

Συλλήψεις σεσημασμένου καταζητούμενου και δολοφόνου αδέσποτου

< 2 λεπτά
23.09.15 • 16:59
#Tags:

Συλλήψεις σεσημασμένου καταζητούμενου και δολοφόνου αδέσποτου

Σωρεία διωκτικών εγγράφων εκκρεμούσαν σε βάρος 40χρονου ο οποίος συνελήφθη, χθες το βράδυ στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών και συγκεκριμένα:

• Ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Ηλείας, για απάτη από κοινού σε βαθμό κακουργήματος.

• Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θράκης, με ποινή κάθειρξης (8) ετών, για απάτες.

• Απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Άμφισσας, με ποινή φυλάκισης (15) μηνών, για απάτη κατ’ εξακολούθηση.

• Απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αλεξανδρούπολης, με ποινή φυλάκισης (18) μηνών, για υπεξαίρεση.

• Απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θηβών, με ποινή φυλάκισης (12) μηνών, για έκδοση ακάλυπτων επιταγών κατ’ εξακολούθηση.

Σκότωσε αδέσποτο σκύλο με κυνηγητικό όπλο

Πυροβόλησε και σκότωσε αδέσποτο σκύλο χθες στη Λαμία ένας 40χρονος χθες το πρωί σε Δολοφονια Σκυλουπεριοχή της Λαμίας με κυνηγετικό όπλο ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας.

Στην κατοχή του βρέθηκαν τρία κυνηγετικά όπλα για τα οποία, όπως διαπιστώθηκε, ο συλληφθείς δεν είχε κάνει ανανέωση των αδειών κατοχής τους.
Επισημαίνεται ότι ο βασανισμός, η κακοποίηση και η βάναυση μεταχείριση οποιουδήποτε ζώου, αλλά και η αναίτια θανάτωσή του, είναι πράξεις άδικες που διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος, τιμωρούνται δε με φυλάκιση και χρηματική ποινή.

Η Ελληνική Αστυνομία, στο πλαίσιο της ευαισθησίας και της υποχρέωσης για την εξάλειψη τέτοιων περιστατικών, προτρέπει τους πολίτες να ενημερώνουν τις κατά τόπους Αστυνομικές Αρχές για ανάλογα περιστατικά.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle