Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
129

Συλλήψεις 6 ατόμων για ηρωίνη και άλλα αδικήματα

< 2 λεπτά
21.04.15 • 09:52
#Tags:

Συλλήψεις 6 ατόμων για ηρωίνη και άλλα αδικήματα

Στη Θήβα συνελήφθησαν χθες (20-04-2015) το βράδυ τρεις (3) νεαροί ηλικίας 26, 28 και 27 ετών αντίστοιχα.

Στην πρώτη περίπτωση, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ο 26χρονος και ο 28χρονος, βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος και κατασχέθηκαν δέκα (10) αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ηρωίνης, συνολικού μεικτού βάρους (3) γραμμαρίων.

Στην δεύτερη περίπτωση, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς στον 27χρονο, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λιβαδειάς, με την οποία του Ηρωίνηεπιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δέκα (10) μηνών, για κλοπή.

Χασίς στη Χαλκίδα
Συνελήφθησαν, χθες (20-02-2015) το απόγευμα στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Ευβοίας, δύο νεαροί, ηλικίας 29 και 27 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σε έλεγχο από τους αστυνομικούς Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν οι δύο κατηγορούμενοι, για την διενέργεια ελέγχου, ο 27χρονος πέταξε από το παράθυρο του οχήματος στο οδόστρωμα δύο (2) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (19,9) γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς.

Φυγόδικος Πακιστανός στη Θήβα
Συνελήφθη, χθες (20-04-2015) το βράδυ στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, 29χρονος υπήκοος Πακιστάν, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν σωρεία διωκτικών εγγράφων και συγκεκριμένα:

• Δύο (2) Βουλεύματα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θηβών,
• Ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Θηβών,
• Διάταξη του κ. Ανακριτή Θηβών και
• Καταδικαστική Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ευβοίας, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης δέκα (10) ετών και δύο (2) μηνών, καθώς και χρηματική ποινή (3.000) ευρώ, για τα αδικήματα της αρπαγής, εκβίασης και παράβασης του νόμου περί αλλοδαπών.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle