Asopichos Logo
18-04-2024
Asopichos Logo
101

Συλλυπητήρια του Προέδρου της Βουλής για τον θάνατο του Γιώργου Κατσιμπάρδη

< 1 λεπτό
27.07.18 • 08:19
#Tags:

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικόλαος Βούτσης για τον θάνατο του πρώην βουλευτή και υπουργού Γιώργου Κατσιμπάρδη.

Ο κ. Ν. Βούτσης δήλωσε:

«Με θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του Γιώργου Κατσιμπάρδη, ο οποίος υπήρξε μέλος της Βουλής των Ελλήνων επί 22 συνεχή χρόνια και υφυπουργός Εσωτερικών στις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ.

Ο Γ. Κατσιμπάρδης, που σπούδασε νομικά, συμμετείχε δυναμικά στον αντιδικτατορικό αγώνα μέσα από το ΠΑΚ και ήταν ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Ως βαλκανιονίκης συμμετείχε ενεργά τόσο από τη θέση του Προέδρου του ΣΕΓΑΣ, όσο και από την ίδρυση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά», στους αγώνες για την αναβάθμιση του ελληνικού αθλητισμού, μακριά από τη μάστιγα των αναβολικών. Με τα βιβλία του εμπλούτισε την έρευνα για τους αρχαίους τραγικούς και τη μυθολογία.

Στους οικείους του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle