Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
139

Συμμετοχή Θηβαίων δρομέων στον Φειδιππίδειο δρόμο 246χλμ

< 2 λεπτά
01.09.15 • 08:58
#Tags:

Συμμετοχή Θηβαίων δρομέων στον Φειδιππίδειο δρόμο 246χλμ

Το τριήμερο 4-6 Σεπτέμβρίου 2015 θα διεξαχθεί ο 2ος Φειδιππίδειος αγώνας υπεραπόστασης 246χλμ,με Θηβαίοι στον Φειδιππίδειο δρόμοεκκίνηση μπροστά στην Αρχαία αγορά των Αθηνών και το χώρο του Θησείου την Παρασκευή 4/9 στις 14.00μ.μ και όριο τερματισμού τις 40 ώρες στο άγαλμα του Λεωνίδα στη Σπάρτη την Κυριακή 6/9 ώρα 6.00μ.μ.

Σκοπός αυτού του υπεραγώνα δρόμου διεθνούς ακτινοβολίας είναι η αναβίωση από την πλευρά των συμμετεχόντων της υπερβατικής εμπειρίας του αρχαίου προπάτορα,ημεροδρόμου Φειδιππίδη,στην ηρωική του πορεία το 490π.Χ,αλλά και η μετάδοση του πανανθρώπινου μηνύματος της συναδέλφωσης,της ειρήνης και της συνεργασίας που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να μεταλαμπαδεύσει μέσα από τα ιδανικά της ευγενούς άμιλλας και του" ευ αγωνίζεσθαι".

Απ' αυτήν την τιτάνια υπερπροσπάθεια δεν θα μπορούσε βέβαια να απέχει ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μαραθωνοδρόμων Θήβας, ο οποίος θα δώσει το αγωνιστικό του παρόν με τη συμμετοχή δύο καταξιωμένων δρομέων υπεραποστάσεων, του Κώστα Λυμπερίου  και του Γιάννη Σκουρτανιώτη, που θα αγωνιστούν για άλλη μια φορά για το αθλητικό ιδεώδες,σε μια πολύ δύσκολη δοκιμασία.
Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλό αγώνα και καλό τερματισμό!

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle