Asopichos Logo
20-04-2024
Asopichos Logo
97

Συμψηφισμός εισφορών-αποζημιώσεων-επιδοτήσεων για τους αγρότες

< 1 λεπτό
24.07.15 • 18:54
#Tags:

Συμψηφισμός εισφορών-αποζημιώσεων-επιδοτήσεων για τους αγρότες

Η εξεύρεση λύσης, ώστε να δημιουργηθεί ένα νέο τραπεζικό προϊόν που θα βοηθήσει τους αγρότες να καλύπτουν τις ασφαλιστικές εισφορές τους, καθώς και να μπορούν να επιλέγουν τη διαδικασία συμψηφισμού οφειλών με τα νεοι αγροτεςχρήματα που δικαιούνται από τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ, τις ευρωπαϊκές ενισχύσεις και τις επιδοτήσεις συζητήθηκε σε ευρεία σύσκεψη στο Υπουργείο Γεωργίας.

Με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Παναγιώτη Σγουρίδη, πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 22 Ιουλίου σύσκεψη με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Στουπή, Διευθυντές του ΟΠΕΚΕΠΕ και την κα Μπουφούνου, εκπρόσωπο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών.

Ο Υφυπουργός κ. Σγουρίδης δεσμεύτηκε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Έλληνας αγρότης θα απελευθερωθεί από το γόρδιο δεσμό της γραφειοκρατίας και ότι θα υπάρξει βέλτιστη αντιμετώπιση στο πρόβλημα της ρευστότητας των αγροτών που δημιουργείται μέσα από τις δαιδαλώδεις διαδικασίες των πληρωμών.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle