Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
69

Συνάντηση Παπαθωμά-Ταγκαλέγκα για έργα στην περιοχή

< 2 λεπτά
04.09.19 • 20:04
#Tags:

Την επίσκεψη του νέου Δημάρχου Λεβαδέων, Γιάννη Ταγκαλέγκα, συνοδευόμενου από  τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου, Γιώργο Ζιώγα, δέχθηκε η Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά.
Πραγματοποιήθηκε μία συζήτηση για όλα τα δεδομένα του Δήμου Λεβαδέων και τρόποι  συνεργασίας ανάμεσα  στους δύο βαθμούς Αυτοδιοίκησης.
«Με μεγάλη χαρά υποδέχτηκα σήμερα τον αγαπητό φίλο και νέο Δήμαρχο Λεβαδέων , Γιάννη Ταγκαλέγκα, καθώς και το νέο Γενικό Γραμματέα του Δήμου , Γιώργο Ζιώγα.
Ένας γόνιμος διάλογος έγινε σήμερα σε συνέχεια της άριστης συνεργασίας και φιλίας που είχαμε  με το Γιάννη αυτά τα πέντε χρόνια.
Από την πλευρά της Περιφέρειας μέσα από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, Προγραμματικές Συμβάσεις ύψους 4.582.243 ευρώ δόθηκαν στον Δήμο Λιβαδειάς.
Επίσης αναφέρθηκε ο αναδασμός του Θουρίου, έργο προυπ/σμού: 250.000 ευρώ το οποίο δημοπρατείται τον Οκτώβριο και θα πραγματοποιηθεί από την Περιφέρεια, καθώς επίσης και τα αρδευτικά της Λιβαδειάς , έργο Γέφυρα προυπ/σμού: 10.500.000 ευρώ το οποίο ολοκληρώνεται μέχρι αρχές Οκτωβρίου.
Με το φίλο Δήμαρχο, Γιάννη Ταγκαλέγκα συζητήσαμε έργα πνοής τα οποία ονειρεύεται εκείνος κι εγώ για την πόλη μας.
Έργα αναπτυξιακά κι έργα καθημερινότητας .
Είμαστε εδώ και για τους έξι Δήμους της Βοιωτίας, στηρίζοντας και τον α΄ Βαθμό Αυτοδιοίκησης  προς όφελος πάντα των πολιτών», τόνισε σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης , Φανή Παπαθωμά.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle