Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
104

Συνάντηση Παπαθωμά με ΓΓ Υπ Γεωργίας και στο βάθος διαβούλευση

< 2 λεπτά
07.12.15 • 20:15
#Tags:

Συνάντηση Παπαθωμά με ΓΓ Υπ Γεωργίας και στο βάθος διαβούλευση

Την Τετάρτη 9/12 θα γίνει η συνάντηση-απολογισμός της Περιφέρειας με αγρότες και συζήτηση για το αρδευτικό και άλλα ζητήματα για την Κωπαΐδα.

Ωστόσο τη Δευτέρα 7/12 η Φανή Παπαθωμά Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Βοιωτίας συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Νίκο Στουπή.

Τα θέματα της συνάντησης ήταν καθαρά αγροτικά, όπως η ορθολογική χρήση Κωπαίδανερού Κωπαΐδας (αντιπλημμυρικά έργα, νέες ηλεκτροδοτήσεις, τεχνικά έργα, διαμορφώσεις δρόμων κ.λ.π.), αναδιάρθρωση αμπελιών, άμεση πληρωμή δικαιούχων ενταγμένων σε αγροπεριβαντολογικά προγράμματα, (μείωση νιτρορύπανσης, βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία), πληρωμές σχεδίων βελτίωσης και η πορεία των αναδασμών.

«Η συνάντηση απέβη ιδιαιτέρως δημιουργική και παραγωγική, με την συνεργασία του Γενικού Γραμματέα κ. Νίκου Στουπή, έτσι ώστε να δοθεί λύση σε πολλά ζητήματα που απασχολούν τους αγρότες της Βοιωτίας» τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Φανή Παπαθωμά.

Σημειώνουμε ότι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχει καλέσει τους πολίτες-αγρότες σε δημόσια διαβούλευση για την άρδευση της Κωπαΐδας την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 17:00, στην Αίθουσα Συμβουλίων του Διοικητηρίου στη Λιβαδειά

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle