Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
130

Συναυλία Ζερβουδάκη στο Κυριάκι, Βιτάλη-Γλυκερία στη Θήβα ματαίωση Πάριου

< 1 λεπτό
23.08.17 • 16:17
#Tags:

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης θα εμφανιστεί την την Τρίτη 29 Αυγούστου με ώρα έναρξης 21:00 στο Θεατράκι Παναγίας στο Κύριάκι,συνοδευόμενος επί σκηνής από την Ευτυχία Μητρίτσα.
Μέσα από αυτή την δυναμική σύμπραξη, θα μοιραστεί την χαρά της ζωντανής επαφής, γνήσιος και άμεσος όπως πάντα, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα βασισμένο στην προσωπική του δισκογραφία.

Μουσικοί: Θανάσης Αρχανιώτης (Τύμπανα), Δημήτρης Οικονομίδης
(Πιάνο), Παναγιώτης Κουτσουράς (Μπουζούκι), Μάκης Δρακόπουλος (ηχοληψία)
Οργάνωση Παραγωγής: NAMAN PRODUCTIONS
Είσοδος ελεύθερη

Βιτάλη - Γλυκερία στη Θήβα, ματαίωση Πάριου  

Μια ημέρα νωρίτερα, τη Δευτέρα 28 Αυγούστου και ώρα 21:00 θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των Πινδαρείων 2017 στο θέατρο Μοσχοποδίου συναυλία με την Ελένη Βιτάλη και τη Γλυκερία.

Στο μεταξύ έγινε γνωστό ότι δεν θα πραγματοποιηθεί η συναυλία του Γιάννη Πάριου στη Θήβα όπως ανακοίνωσε το Τμήμα Πολιτισμού του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας, που ήταν προγραμματισμένη για το Σεπτέμβρη στο πλαίσιο των Πινδαρείων 2017.

Κατά τα λοιπά ισχύει ως έχει το πρόγραμμα, το οποίο μπορείτε να δείτε στις σελίδες του ΔΟΘ

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle