Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
173

Συνελήφθησαν κλέφτες στις Αλαλκομενές και το Σχηματάρι

< 2 λεπτά
10.03.15 • 07:16
#Tags:

Συνελήφθησαν κλέφτες στις Αλαλκομενές και το Σχηματάρι

Τρία άτομα ηλικίας 33, 29 και 28 ετών σε ένα βράδυ στις Αλαλκομενές μπήκαν σε σπίτι 66χρονου αλλά και διέρρηξαν ένα ΙΧ αυτοκίνητο. Από τις δύο αυτές εισβολές έκλεψαν ένα αλυσοπρίονο και δύο συλλογές εργαλείων.

Τους συνέλαβαν όμως αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς και σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο διερεύνησης περιπτώσεων κλοπών, εντόπισαν και προσήγαγαν τους τρεις κατηγορούμενους, οι οποίοι, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το χρονικό διάστημα από βραδινές ώρες της 07-03-2015 έως και πρωινές ώρες της 08-03-2015, δρώντας από κοινού, διέπραξαν στην ανωτέρω περιοχή.

Σχηματάρι 

Άλλοι δύο συνελήφθησαν στο Σχηματάρι Βοιωτίας, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, δύο άτομα ηλικίας 35 και 20 ετών οι οποίοι είχαν κλέψει κλιματιστικά, σόμπες και dvd player.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν τους ανωτέρω να έχουν φορτώσει σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 35χρονου, τέσσερα (4) κλιματιστικά, ένα dvd player και δύο (2) συσκευές θέρμανσης (ηλεκτρικές σόμπες).

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι οι δράστες, νωρίτερα προχθές το απόγευμα, αφαίρεσαν τις ανωτέρω ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, από τρεις οικίες στην ανωτέρω περιοχή.

Η συνολική χρηματική αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων και των φθορών που προκλήθηκαν στις προαναφερόμενες οικίες, υπερβαίνει τις (5.000) ευρώ.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν τα κλοπιμαία, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, όπως επίσης και το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο του 35χρονου.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle