Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
113

Συνεχίζεται η απεργία-αποχή του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Επ Λιβαδειάς

< 1 λεπτό
04.07.18 • 07:12
#Tags:

Συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα είναι η συμμετοχή των εργαζομένων στην απεργία -αποχή σχετικά με την αξιολόγηση επισημαίνει ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς και καλεί τους συναδέλφους τους να μην προσέλθουν στις διαδιακασίες αξιολόγησης που καλούνται από τους προϊσταμένους τους.

Η ανακοίνωση:

Συναδέλφισσες , συνάδελφοι , σας ενημερώνουμε ότι η απεργία – αποχή από κάθε διαδικασία ή ενέργεια  που συνδέεται με την αξιολόγηση συνεχίζεται. Συνεπώς καλούμε όλους τους συναδέλφους να μην προσέλθουν στη συμβουλευτική συνέντευξη στην οποία καλούνται από τους προϊσταμένους τους.

Τονίζουμε προς τους αξιολογητές ότι η συμμετοχή των συναδέλφων στην απεργία – αποχή είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο  δικαίωμα και δεν επιτρέπεται καμία άσκηση άμεσης ή έμμεσης πίεσης προς τους υπαλλήλους που ασκούν το απεργιακό τους δικαίωμα.

Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                 ΚΑΡΑΛΗ ΓΙΟΥΛΗ

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle