Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
175

Συνθετικός τάπητας (ταρτάν) στο Δημοτικό Στάδιο Αλιάρτου

< 1 λεπτό
26.07.19 • 10:47
#Tags:

Στην τελική ευθεία μπαίνουν τρία ακόμα έργα που θα συμβάλουν στην βελτίωση της ζωής χιλιάδων ανθρώπων στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Πρόκειται για  παρεμβάσεις που αφορούν  στον αθλητισμό, στην καθαριότητα και στον τομέα των αντιπλημμυρικών έργων συνολικού ύψους 842.210 ευρώ. Συγκεκριμένα:

Συγκεκριμένα:

-Προγραμματική σύμβαση  για την ολοκλήρωση της κατασκευής  συνθετικού τάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Αλιάρτου  με προϋπολογισμό 411.491,19 ευρώ. Η υλοποίηση του έργου φιλοδοξεί να δώσει στην περιοχή σύγχρονες και ασφαλείς αθλητικές υποδομές που θα ανταποκρίνονται στις αυξημένες ανάγκες των κατοίκων της περιοχής.

-Προγραμματική σύμβαση  για παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών μεταφοράς απορριμμάτων από τον Περιφερειακό ΦΟΔΣΑ στον Δήμο Καρύστου προϋπολογισμού 139.500 ευρώ με σκοπό της προστασία της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος.

-Εργασίες καθαρισμού της «Γερμανικής» Τάφρου στην Λαμία, σε συνολικό μήκος 4 χιλιομέτρων και προϋπολογισμού 291.219,51 ευρώ.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle