Asopichos Logo
20-04-2024
Asopichos Logo
317

Σύμβαση 1εκατ€ για την επισκευή δρόμων στη Φθιώτιδα

< 1 λεπτό
21.06.16 • 16:41
#Tags:

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη, η σύμβαση που αφορά στα έργα συντήρησης και επισκευής στο Οδικό Δίκτυο Φθιώτιδας. Πρόκειται για παρεμβάσεις κόστους 1.146.725,29 ευρώ και περιλαμβάνουν:

1.Χωματουργικές Εργασίες (διάνοιξη τάφρων κ.α.)
2.Τεχνικές Εργαίσες (Σκυρόδεμα, κατασκευή φράχτη κ.α)
3.Οδοστρωσία
4.Ασφαλτικές εργασίες
5.Έργα Σήγμανσης και ασφάλειας

«Το λογικό είναι να απολαμβάνουμε τις διαδρομές στη Φθιώτιδα και ολόκληρη τη Στερεά Ελλάδα και όχι να θρηνούμε θύματα. Αυτά τα έργα εντάσσονται στην προσπάθειά μας να αλλάξουμε τα δεδομένα στους δρόμους της Περιφέρειάς μας και να κάνουμε αυτό που πρέπει, δρόμους ασφαλείς για όλους, όχι ταλαιπωρία, όχι άλλα ατυχήματα» Δήλωσε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης, Κώστας Μπακογιάννης με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle